Ezitările nu te ajută. Ca să sa afli ce crede cu adevarat şi ce are de gand să facă, fă-ţi curaj si intreabă-l.
După părerea mea el te consideră o foart bună prietena si vorbeste cu tine mult...pentru ca il asculti, esti o buna ascultatoare...adica o buna prietena pentu el.
Si eu am multi prieteni baieti si vorbim la telefon cate 6 ore...dar suntem doar prietenii si atat ne spunem problemele si ne dam sfaturi...
dar ai omis amanune...pe raluca asta o sti? exista? poate vrea sa te faca geloasa. daca exista e asa cum am zis prima data, te considera o prietena buna
sper cat te-am ajutat!
Dacă ai fi scris corect romaneşte, poate ca aş fi putut să înţeleg ce ai vrut să zici!
Cum Dumnezeu acceptă roboţelul TPU asemenea scris şi nu-l corectează?
Din ce am înţeles eu că ai spus, el te ţine pe tine de ...rezervă!
PS. Tu vrei fundiţa la întrebare?!
Daca tipa din inaintea ta a raspuns la intrebare inseamna ca a inteles ce am zis cat despre scris am scris foarte corect.si in plus aici nu se judeca scrisul se da ajutor nu stiu cum ai ajuns u expert/a TPU fundita dau eu nu vreau la intrebare dar daca atat te duce chestia aia p care o tii p umeri si care ar trebui, cica sa se numeasca cap, atunci eu problema ta
Copiliţa mamii! Ce spui tu îmi aduce aminte de un proverb romanesc :"Prostul pană nu-i fudul, parcă nu e prost destul".
Cum am ajuns eu expert...eheeei...tu n-o să poţi înţelege niciodată!