| LeeJiEun a întrebat:

O colega de clasa a adus vorba despre mine cand vorbea cu baiatul de care imi place,si conversatia lor a fost urmatoarea:

ea - Vorbesc cu Cosmina. happy
el - Aaa Cosmina laughing
ea - Si...tu nu vorbesti cu ea?
el - Pai de ce sa vorbesc?
ea - Nu fii rau laughing
el - Stiu,dar nu sunt.
ea - Hmmm, incearca sa vorbesti si cu ea laughing :3
el - Nu trebuie.
ea - Pfffffffffff.
el - Stiu de ce nu trebuie,si nu trebuie,sunt sigur.
ea - Pai de ce?
el - Chiar vrei sa discutam despre asta?
ea - Pai daca tot am ajuns sa vorbim despre asta,zi.
el - Nu am ce sa spun
ea - Mda,cum spui tu...
el - Nu te supara,dar nu am chef acum,iertare.
ea - Nu ma supar,doar vorbeam asa. Si scuze de intrebare.

Ok deci acum,ce parere aveti voi? Eu pur si simplu am ramas masca. Am vorbit cu el doar de doua ori,si a fost foarte ok si in rest nimic altceva,nu i-am zis nimic rau, nu i-am facut nimic.
Voi ce parere aveti? De ce a zis asta?

Of..ma simt asa prost. sad

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

El te iubeste dar nu vrea sa recunoasca in fata altora: are si el mandria lui!

| SkyPilot a răspuns:

Nu ai de ce sa te simti prost. Nu e frumos sa vorbesti despre terte persoane. Baiatul s-a eschivat, nu tocmai in cuvintele cele mai elegante dar a facut ce trebuia. Ti-ar fi placut mai mult sa faca public tot ce a vorbit cu tine?

| LeeJiEun explică (pentru SkyPilot):

Ce a vorbit cu mine... Pai nimic rau. Doar ce vorbesc doi oameni din aceeasi scoala care nu au mai vorbit inainte, nimic neobisnuit. M-a facut sa ma simt prost deoarece a zis ca nu vrea sa vorbeasca cu mine si e sigur de asta si eu nu inteleg de ce. Nu ma judeca.

| SkyPilot a răspuns (pentru LeeJiEun):

Ce i-a spus prietenei tale e una, ce crede el e alta. Baiatul e discret, asa cum si trebuie sa fie. Prietena ta nu ar fi trebuit sa faca toata chestia asta.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru LeeJiEun):

Asa sunteti voi adolescentii, nu intelegeti dragostea, luati totul ca pe o joaca, aveti o stare naturala de a nega ce simtiti. Daca as fi in grupul tau de prieteni ( ceea ce e absurd pentru ca sunt foarte selectiv, si arogant laughing ) si te-as intreba daca iti place de el, cu siguranta imi vei raspunde ca nu. fii atenta la gesturile lui, la felul in care te priveste, ignora ce zice, o sa fie evaziv mereu

| SasNetRomania a răspuns:

Sfatul meu e sa puneti burta pe carte, la varsta voastra nu aveti nevoie de relatii digitale si copilaresti. Invatati, lucrati al caracter si creier! Deaia Romania merge ca un c*r plin cu par din cauza generatiei fb, care mai nou si oamenii batrani o acceseaza. Daca continuam asa Romania dispare de pe harta!

| LeeJiEun explică (pentru SasNetRomania):

Nu ma intereseaza Facebookul. E doar o pierdere de timp. Si..nu e o relatie digitala. Doar au vorbit in afara scolii, pe internet.winking

| loveM a răspuns:

Pai...nu ii place sa vorbeasca cu alte persoane despre conversatiile lui. poate ca ii place de tine si nu vrea sa spuna. majoritatea baietilor fac asta, nu recunosc in fata altor persoane daca le place de o fata sau nu.
discuta cu el despre asta si poate, cine stie, iese ceva... poate chiar ii place de tine si nu a vrut sa ii spuna prietenei tale. totusi, eu zic sa nu-ti faci prea multe sperante pana nu discuti cu el.winking