Nu ai de ce sa te simti prost. Nu e frumos sa vorbesti despre terte persoane. Baiatul s-a eschivat, nu tocmai in cuvintele cele mai elegante dar a facut ce trebuia. Ti-ar fi placut mai mult sa faca public tot ce a vorbit cu tine?
Asa sunteti voi adolescentii, nu intelegeti dragostea, luati totul ca pe o joaca, aveti o stare naturala de a nega ce simtiti. Daca as fi in grupul tau de prieteni ( ceea ce e absurd pentru ca sunt foarte selectiv, si arogant ) si te-as intreba daca iti place de el, cu siguranta imi vei raspunde ca nu. fii atenta la gesturile lui, la felul in care te priveste, ignora ce zice, o sa fie evaziv mereu
El te iubeste dar nu vrea sa recunoasca in fata altora: are si el mandria lui!
Pai...nu ii place sa vorbeasca cu alte persoane despre conversatiile lui. poate ca ii place de tine si nu vrea sa spuna. majoritatea baietilor fac asta, nu recunosc in fata altor persoane daca le place de o fata sau nu.
discuta cu el despre asta si poate, cine stie, iese ceva... poate chiar ii place de tine si nu a vrut sa ii spuna prietenei tale. totusi, eu zic sa nu-ti faci prea multe sperante pana nu discuti cu el.
Sfatul meu e sa puneti burta pe carte, la varsta voastra nu aveti nevoie de relatii digitale si copilaresti. Invatati, lucrati al caracter si creier! Deaia Romania merge ca un c*r plin cu par din cauza generatiei fb, care mai nou si oamenii batrani o acceseaza. Daca continuam asa Romania dispare de pe harta!
Nu ma intereseaza Facebookul. E doar o pierdere de timp. Si..nu e o relatie digitala. Doar au vorbit in afara scolii, pe internet.
Andrei67y5 întreabă: