| carrie78 a întrebat:

O colega mi-a spus ca o sa imi faca cunostinta cu baiatul de care imi place din liceu, asa ca a vorbit cu el si eu eram langa ei.El se uita doar la ea si dupa s-a sunat si nici nu mi-a facut cunostinta cu el. Ce vrea sa insemne asta?

11 răspunsuri:
| EdUaRdEs2002 a răspuns:

Asta vrea sa insemne ca av e ti pauze foarte scurte

| maddyy112 a răspuns:

Vroia sa iti faca in ciuda, sau pur si simplu a uitat...sau nu a stiut ce sa zica....sau poate a vazut ca se uita la ea si a zis ca nu mai are rost, sau a inceput sa ii placa de el.

| Alicezzz a răspuns:

Next time laughing sau posibil si ea il place pe el, poate s-a intimidat, poate pauza a fost scurta, discuta cu ea si intreab o daca cumva si ea il place pe baiat?!?

| carrie78 explică:

Stiu deja ca nu il place.Ii place de altcineva

| carrie78 explică:

Nu inteleg dc nu s-a uitat deloc la mine

| CorinaClaudia a răspuns:

Ca nu trebuie sa te bazezi pe alti, daca iti place de cineva trebuie sa ii dai de inteles singura ca esti atrasa de el, te uiti dragut la el, zambesti. Incearca sa ii dai impresia ca e "centrul universului tau ", daca il vezi pe la magazin te pui langa el cica iti cumperi ceva si te bagi in el "din greseala" si ii ceri scuze si de acolo un pic de vrajeala laughing))) sau daca il mai vezi ca vorbeste cu colega ta te duci si tu acolo cica sa vorbesti cu ea si te bagi in seama happy

| CorinaClaudia a răspuns (pentru carrie78):

Daca nu au vorbit de tine, normal ca nu s-a uitat la tine, e logic.

| carrie78 explică:

Pai inainte de asta l-am bagat inseama pe facebook, pentru ca eram la magazin intr-o zi si era si el acolo.Era cu un prieten si eu cu o colega si am asteptat un sfert de ora dupa o ciocolata calda impreuna asa ca am vb putin cu el.Asa ca pe facebook i-am zis buna, ma salutat si el, a zis ca nu ma cunoaste.Pe urma eu ca o proasta am zis ca am gresit persoana si cam asta a fost.
D-aia am vrut sa imi faca colega mea cunostinta cu el.

| Nicu_9539 a răspuns:

Ca nu tie prietena de cuvant si are 2 fete... si ca vrea sa te oftice ca ea vorbeste cu el si tu nu... ceva de genu stil copil de gradinita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori acelui baiat ii place de colega ta ORI ii place de tine dar incearca sa te evite ca sa nu-ti dai seama.

| MadalinnaR98 a răspuns:

A facut asta doar sa ti-l "fure" laughing. Cum se zice.