| eanadandre a întrebat:

O cunostiinta a fost abuzata sexual (sau probabil exagerez cu acest termen) de catre instructorul ei cu care face scoala de soferi. Acesta ii punea mainile pe sani iar ea ii spunea sa o lase si il dadea la o parte dar el ii spunea sa stea cu mainile pe volan. Ii punea mana pe picior,pe sani in continuu si a tras o de par pentru a o pupa pe buze, de asemenea ii spunea "simt cum mi se scoala". Ce poate face? Stiu ca politia nu se poate implica daca nu are dovezi… (fata are 18 ani iar el este un bosorog fara dinti in gura)

7 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Trebuie făcută o plângere.

| 1onur a răspuns:

Mergeți la poliție urgent! "Omul" ăla nu merită să fie în libertate!

Cu cât veți închide ochii la, toți bolnavi obsedați sexului! Care harțuiesc femeile, fetele, și le violează și au așa ceva bolnavă în mintea lor, ăștia nu merită nicio milă! Nicio liberate pe fața pământului. Ăștia tot ce merită este o bătaie, și închisoarea pe viață! cu bolnavi nu ai cum săte înțelgi pe calea omenească, pușcărie cu ei tot restul vieții lor.

Mergeți la poliție deschideți dosar penal! Pentru hărțuirea și agresarea sexuală unei Adolescente! Poate discut cu un polițist ce ia făcut bolnavul ăla distrofic sacadat și însemnat.

Nu aveți milă și nu iertați așa "oamenii" ăștia vor continua și cu alți copii, minori, Adolescenți să facă la fel, și oricine nu va lua măsuri, și închide ochii la orice agresiune sexuală, viol,... venită din parte ori și cu să fie! Vor urma și alți oamenii nevinovați, ăsta nu-s oamenii și animale dezumanizați!

Este proastă! Dacă îl lasă pe ăla în libertate, fără dosar penal, fără să-l bage în pușcărie pe așa microbi!

| Violleta2022 a răspuns:

Exista camera video in masina, deci fata il poate acuza de hartuire sexuala si eventual tentativa de viol (asta NU este abuzare sexuala), trebuind doar sa mearga la Politie sa declare tot ce a patit, unde, cum samd.

| eanadandre explică (pentru Violleta2022):

Are o dacia vai de capul ei, n am observat sa aiba camere, altfel daca stia ca e filmat nu facea asta. Cand merg cu aceasta fata la condus am cazut ca se abtine, doar cand e ea singura cu el incepe

| Violleta2022 a răspuns (pentru eanadandre):

Ce spui tu nu face sens si nu pare deloc real, ...ca nu se poate face scoal de soferi pe Dacii vechi si vai de capul lor...

| eanadandre explică (pentru 1onur):

I am spus si eu asta dar a zis ca nu are dovezi si politia nu va face nimic, asta stiu ca politia nu se ca implica dar totusi

| 1onur a răspuns (pentru eanadandre):

Este grav de proastă iartă mă te rog frumos ca spun Adevărul.

Dacă-l lasă pe ăla fără să-și plătească fapta violul și agresiunea sexuală unei Adolescente de 18 ani, el o să aibă mulți oamenii nevinovați pe mâinile lui infectul ăla de "om".

Fiindcă genul ăsta de "om" Nu Merită nici iertare. Merită pușcărie sacadați bolnavi mintali!