| denisuk_7800 a întrebat:

O fata mi-a furat banii pentru banchet de la scl vr 2 mil jum si acum mama ma acuza pe mine pentru ca sp ca trebuie sa las banii acasa si acum nu ma mai lasa nici la banchet nici la scoala ce sa fac ajutor va rogggggcrying((

Răspuns Câştigător
| Eaaa_4667 a răspuns:

Buna. fata aceeia a dovedit ca nu are cei 7 ani de acaasa. ar fi trebuit sa o asculti si pe mama ta. da ai stii care fata ti-ar fi furat banii. poti sa te duci sa o rogi sa iti dea bani. daca nu poti apela la profesorii si parinti si iti va da banii! parerea mea! fundita'?

5 răspunsuri:
| Iulia_8929 a răspuns:

Denisa mama ta te va lasa si mie mi s-a intamplat in clasa a 12-a laughing nu mai e nimic de facut dar poti vorbi cu diriginta/dirigintele! nu e vina ta! te va ajuta!

| Hiroko a răspuns:

Daca sti ce fata ti-a furat banii.te duci la ea o iei putin de par laughing si ii zici sa-ti dea banii inapoi laughing rolling on the floorrolling on the floor

| 4l3x4NdRu a răspuns:

Denunto la politie daca sti cine iiwinking si daca nu o denunti adunati prieteni si bagatio in spitalwinking

| denisuk_7800 explică:

Multumesc mult...pentru ajutor am denuntato si la politie stiu care e fata dar banii credeti ca mii da inapoi?

| larisadede a răspuns (pentru denisuk_7800):

Din spre parerea mea eu cred ca ti va da inapoi daca nu du-te la parinti ei cu mama ta explica-le frumos ce s-a intamplat si asa se va rezolva.