| Catalyn13Barcelona a întrebat:

O fata pe care o plac m-a luat de mana. bine nu chiar de mana, de incheietura sa ma duc cu ea pana undeva. E un semn ca ma place?big grin Ce alte semne ca te place o fata mai exista?

Răspuns Câştigător
| JahBless a răspuns:

Uita-te la limbajul trupului.vezi daca atunci cand vorbeste cu tine se joaca cu parul, isi musca buza.cand stai pe banca iar ea in picioare, uita-te sa vezi in ce directie ii este indreptat corpul. daca e inspre directia ta atunci e un semn bun.cand stati impreuna pe banca (unul langa altul), uita-te daca picioarele/corpul e indreptat in directia ta.
alt semn ar fi daca rade la toate glumele tale chiar daca nu sunt haioase. daca ii place sa te prezinte prietenelor.etc

multa bafta

6 răspunsuri:
| danyelo112 a răspuns:

Nu cred ca doar pentru ata te place.ca sa afli intreab-o personal ar aprecia asta.sau cea mai buna prietena a ei.

| Ridimaah a răspuns:

Pai cad te inbratisaza sa te duci cuea undeva funda :?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate că te place, dar nu mi se pare de ajuns "semnul" ăsta.Se poate foarte bine să fi fost doar o reacţie pe moment. Privirea şi reacţiile ei ar trebui să te facă să-ţi dai seama dacă te place sau nu. Baftă!

| hummer24 a răspuns:

Te-a luat de mana sa va duceti sa faceti sex la wc? sau te-a luat de mana sa faceti cumparaturi la mall pe banii tai? laughing

| Gabitssaa a răspuns:

Eu zic sa o intrebi direct. Comunicarea este cea mai buna solutie. Bafta.

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru hummer24):

Probabil l-a luat cu ea pana la magazin rolling on the floor nu`i proasta. duce si ea un fraier cu ea sa nu fie singura.