@MeyBro,a zis prietena, uita-te mai bine.Nu cred ca esti obsedat, pur si simplu vrei sa fii cu cineva.Incearca sa gasesti o fata pe gustul tau, care vrea si ea o relatie de durata nu am idee
Am 18 ani insa FetitaSoare, majoritatea relatiilor le-am avut scurte pentru ca ori ma inselau ele si ma paraseau si aflam dupa ceva timp ca m-a inselat, ori le-am prins inselandu-ma. Vreau sa gasesc macar o persoana care sa ma aprecieze insa nu am gasit...
La 18 ani nu gasesc inseamna ca ori sunt ceva "patruped" ori nu exista fata pentru mine... Nu stiu...
Si in legatura cu tine nu stiu ce sa zic...o sa iti treaca da peste ceva timp.iar daca u vrei o relatie de durata trebuie sa cunosti destul de bine acea persoana. pentru ca daca nu o cunosti o poti cunoaste pe parcursul relatiei dar nu stiu daca iti va placea si in acest caz relatia tine 2-3 saptamana
Perfect daca ai 18 ani eu st ceva mai mik...da nu insel sunt devreme acasa ...tot ce isi doreste un baiat
@a zis prieten, iar dupa a editat. Imi pare rau daca te-ai simtit jignit, eu nu am facut decat sa-ti raspund la intrebarea ta cu alta intrebare.
@Cat despre problema ta : eu zic sa astepti pana gasesti fata potrivita, numai fia sa de obsedat! Ce varsta ai?