Nu poti vedea cristalinul cu ochiul liber, cred ca te referi la pupila. Aceasta e normal sa fie mare noaptea, fiindca e putina lumina si ea incearca sa capteze cat mai multa (e ca diafragma unui aparat foto). In rest, pupila poate fi dilatata de la anumite medicamente, droguri, de la alcool. Incearca sa o privesti in lumina puternica: nu e asa ca se micsoreaza?
Unde ai afirmat tu ca te-ai uitat in lumina puternica si nu se micsoreaza? Ca eu vad ca ai afirmat ca midriaza e mai accentuata noaptea, pe intuneric (dar mai mare noaptea).
E pupila e pupila... si e marita datorita faptului k depune mai mult efort noaptea decat ziua k logik ziua se vede noaptea nu prea a si cristalinu nu e negru, aia e pupila, da se dilata pupila aia sau ce isi face si e din cauza locului in care privest daca privesti aproape e intr'un fel daca privest mai departe e altfel
Eu am ex asa km inteleg eu pntrk nu cun prea bine ochiul, asa imi aduc eu aminte de la biologiea si fizica dintr'a 7-a
Din cate stiu eu nu'i nimic grav, sper sa nu gresesc, Cand iti mai analizezi ochiu sa zic asa uitate si mai aproape si mai departe.
mergi si la un control de rutina la oftalmolog...nu strica:p
Mai nu stiu.am mai patit si eu asa. aproape ca nu se mai vedea deloc irisul. ochii erau complet negri.si prietenii mei s au mirat. da nu stiu din ce motiv
Si de ce brigaela a primit stupidele alea?!
raspunsul ei e cat se poate de profesionist.
trebuia sa fie ceva la misto ca sa placa?!
Vazusem 2 stupide. god! se pare ca si eu am pb cu ochii
alta explicati mai buna ca a brigaelei nu cunosc, consulta un medic eventual.
Nu, nu e asa brigaela, de aia am si pus intrebarea! Nici ziua nici noaptea nu se miscoreaza ramane imens. M-am uitat la toti prietenii si ziua si noaptea si nimeni nu ii are asa! Si nu am luat droguri , nu fumez, nu beau, nu iau medicamente
Hashe eu am spus clar ca nu se micsoreaza la lumina iar ea a afirmat ca se micsoreaza "nu e asa ca se micsoreaza", eu am spus "nu, nu e asa" si daca nu stii un utilizator poate vota un singur raspuns stupid
Probabil ai pupilele dilatate, poti consulta un oftalmolog.
@hashe86: voturile se anuleaza intre ele.
Esti clar posedata!
Fugiti, fugiti... Mai incearca sa te duci la un medic oftalmolog si iti va spune ce si cum. Poate ochii tai nu capteaza suficienta lumina.
Si eu patesc la fel
doar k eu ziua am pupilele ff mici iar seara imense
numa' k mie mi se schimba culoarea ochilor de la o zi la alta .intr-o zi caprui ff inchisi in alta negri
aici.nu stiu ce sa zic.