Consider ca daca esti un tip care gandeste cat de cat normal, ignori fara prea multa bataie de cap faptul ca pipita aceea si'a facut o poza nu stiu cum sau ca fata ei cere palate. Acestea fiind spuse, daca tu nu intelegi ce intelege ea prin asta de ce te chinui sa o faci?
Se numeşte prostie şi e foarte frecventă pe hi5. În general încearcă asemenea persoane să atragă atenţia pentru că wow : " ce tari sunt ei". Sincer eu când asemenea poze în vine să-mi pun mâinile la ochi, nu-mi place să am coşmaruri noaptea. Baftă!
Pentru cocalari conteaza pozitia in care este facuta fotografia. Deci nici fata nu e mai presus de ei
Frate sti ca la unele fete din ziua de azi decat sa roage pe cineva sa le faca o poza mai bine si le fac singure cu telefonul cu care mi-ar fi rusine sa mi-l scot din buzunar pe strada si chestia cu buzele tuguiate inca nu so descoperit un raspuns concret
Mda... ei bine, IQ`ul unora este mai scazut ce sa ii faci? Se cred mult mai interesante daca fac asta! Nu e de mirare ca a ajuns ce a ajuns tarisoara noastra draga!
Pa! Eu ma mut in SUA! Eventual pe Marte!
Pai la intelectualitatea pe care o detine doar asa poate atrage atentia si...fiecare are dreptul sa viseze
Rukhsandra întreabă: