| Roxaa15362772 a întrebat:

O prietenă (adică nu mai e prietena mea) mi-a spus că o persoană majoră le-a spus părinţilor ei că a întreţinut relaţii sexuale cu mine. Și nu este adevărat! Sunt virgină! Cum le pot demonstra că acea persoană minte și că eu sunt virgină!?
Va rog ajutați-mă!

7 răspunsuri:
| Doarof3 a răspuns:

Pai le poți cere părinților sa te duca la un control ginecologic.Chiar dacă Îți va fi rușine, trebuie sa le demonstrezi ca nu e așa.Numai bine

| Itzhic a răspuns:

Pai sunt sanse mici sa te creada daca le spui ca esti virgina si ca respectiva persoana minte. Nu trebuie neaparat sa le demonstrezi lor sau altcuiva ceva. Dar daca vrei neaparat sa iti demonstrezi virginitatea un ginecolog te poate ajuta. Bafta!

| Roxaa15362772 explică (pentru Doarof3):

Și daca o sa le spun părinților ei, nu mă vor crede, spun că acea persoană este majoră și nu ar minții. Lor cum le pot demonstra?

| MihaiNicu23 a răspuns:

Ii arati mamei tale pasarica sa te verifice daca mai esti virgina sau sa te duca la ginecolog.

| Chubby2104 a răspuns:

Din păcate nu se poate afla decât dacă te duci la un ginecolog.

| radudumitrescu a răspuns:

La mijloc este invidia.Multi vor sa ai ce ai tu (frumusete, inteligenta, situatie materiala) ai grija prin prieteni comuni sa nu te hartuiasca, gen taxe de protectie si alte chestii.Ia legatura atunci cu politia si intai fii deschisa cu parintii tai

| Doarof3 a răspuns (pentru Roxaa15362772):

Eu zic sa încerci. Spune-le sa te duca.Roaga-te și intr-un final vor renunța și te vor duce