| AlexBazzy a întrebat:

O sa ajung sa am 20 de ani fara sa fi tinut vreodata o fata de mana.

Imi vine sa ma sinucid, am parinti PROSTI, ma iubesc, dar sunt prosti. Ei nu inteleg nimic din ceea ce se intampla in societate.

Eu am fost crescut pe tipul de baiat cuminte, dar nimeni din societate nu mai este asa. Nicio fata nu se uita la suflet daca nu esti bine imbracat (haine scumpe, mall) si frumos.

Acum mi-am luat haine din mall, mi-am schimbat lookul dar tot sunt un RATAT pentru ca asa m-au crescut parintii mei prosti.

Nu am prieteni, niciunul. Stau toata ziua in casa si ce mai plec la scoala, atat. Nu am avut vreodata vreo prietena.

Cred ca innebunesc, nu mai suport viata.

Am incercat sa le explic sa ma lase si pe mine mai mult afara (gen pana noaptea) dar nu vor... si n-am cu cine sa ies, toate fetele ies noaptea si la fel si astia din scoala.

Plus ca nu stiu sa socializez, am fost crescut in punga. Nu am avut o gasca, nu stiu nimic!

Ajutor! Vreau raspunsuri utile.

V-am spus, o sa innebunesc daca nu gasesc un raspuns sau o alinare curand.

Răspuns Câştigător
| AdiTorrent7 a răspuns:

Sunt un tip care nu duce deloc lipsa de atentie din partea fetelor si totusi prima data cand am tinut o fata de mana aveam vreo 25 de ani.
Evident ca nu asta e idealul happy dar nu te impacienta.
Cu ciguranta ai fi putut da curs de zeci de ori unor flirturi ale fetelor fata de ttine dar ai ales sa respecti acele fete, sa nu profiti de ele.
Conteaza doar cum iti vei dezvolta latura de socializare, conteaza doar ce vei face de acum inainte. Si inca ceva, nu mai influenta negativ alte persoane vulnerabile de pe TPU aducand in discutie probleme sensibile (sinuciderea) care nu fac decat obiectul unei crunte descurajari avand ca efect o eterna nefericire.

4 răspunsuri:
| Mihailescuioana29 a răspuns:

Cati ani ai?
Crede-ma nu este un motiv de ingrijorare. Mai inati incearca sa iti faci cativa prieteni pe la scoala, mai deschide cate un subiect cu vreo colega ( despre scoala, viata, anotimpuri, orice a fi numai sa fie), incearca sa fii placut la comportament ma refer. Si din moment ce ne scrii se pare ca ai posibilitatea de a naviga pe facebook. Pentru persoanele timide cred ca cel mai bun lucru este de a isi invinge aceasta temere prin a comunica cel putin virtual. Vorbesti cu o fata, salut ce faci... gasesti ceva subiecte si cine stie unde se poate ajunge. Si nu iti acuza parintii ca sunt prosti fiindca nu sunt, te-au educat asa cum trebuie sa fie un copil educat. Ca s-a schimbat lumea asta nu este vina lor. Sper ca te-am ajutat.

| AlexBazzy explică (pentru Mihailescuioana29):

17 ani, si cat despre prietenii de la scoala, am, dar sunt doar amici. sunt aroganti si nu vor sa accepte pe altcineva in grupul lor de prieteni, mai ales pe unul ca mine.

| Scintilla a răspuns (pentru AlexBazzy):

Incearca sa iti rezolvi singur problemele,lasand parintii la o parte,fa-ti cont pe mai multe site-ri de socializare,incearca sa dezbati diferite subiecte,nu trebuie neaparat sa iesi noaptea, iesi ziua, plimbate prin parc, supermarket-uri, cafenele.Citeste mai multe articole despre lucrurile pe care nu le stii.

| beyoubeyou a răspuns:

Eu nu prea inteleg ceva.Tu vrei sa ai prieteni adevarati sau doar prieteni de fatada care sunt cu tine doar cand ai bani si esti imbracat misto? Cat despre fete, daca vrei fete care umbla numai prin cluburi noaptea si se uita doar la fata baiatului, si cat de cool este, mai asteapta putin si o sa fii major si o sa te poti duce cat vrei prin cluburi.Dar eu cred ca tu nu vrei sa fie asa.
Oricum sunt diferite tipuri de oameni in lume si sigur o sa iti gasesti prieteni cu care sa te intelegi si sa ai lucruri in comun.Cat despre fete stai linistit ca fiecare are perechea lui iar ce ii al tau va fi al tau.Tot depinde de ce fel de fata vrei tu sa ai.Si eu sunt fata si iti spun ca multe fete sunt de treaba destepte dragute care vor un tip de treaba nu numai sa fie imbracat bine si sa aiba gasca.Si sa stii ca fetele care cu adevarat merita nu merg toata noaptea pe afara.
Tot depinde de ce vrei tu. Poti interactiona cu tot felul de oameni daca te inscrii in diferite activitati extrascolare care sunt cu adevarat interesante.