| MEMO a întrebat:

O sa fie naruto cu hinata?

Răspuns Câştigător
| 3thera a răspuns:

Nu asculta ce a zis marian123, e gresit.
Noi nu avem de unde sa stim asa ceva. Oricum, creatorul Naruto si cel care si deseneaza Manga Naruto(Masashi Kishimoto) a zis ca nu prea intentioneaza sa scrie romantism pentru aceasta manga, deci acest anime, cica nu e genul lui.
Si chiar daca o sa scrie putin romantism, ma INDOIESC ca Naruto o sa fie cu Hinata, pentru ca nu o place in sensul acela. o place doar ca si prietena.Nici macar nu i-a multumit cand ea aproape a murit pentru el(Pain-arc). si Sakura a salvat-o, vindecand-o.
Plus ca Naruto o iubeste pe Sakura.Sakura il iubeste pe Sasuke, cu toate ca el devine din ce in ce mai rau. dar s-ar putea sa aiba niste sentimente si pentru Naruto.

www.animekage.com pentru episoade cu sub in romana.
http://mangable.com/naruto/ pentru manga.

Episoade din anime si manga noi apar in fiecare joi.
Manga se citeste de la dreapta la stanga.

Succes :)

6 răspunsuri:
| marian123 a răspuns:

laughing o sa fie impreuna doar pentru o vreme. dar hinata o sa fie ucisa uitate pe net la versiunea naruto shippudenwinking funda? te-am ajutatwinking

| ZmbetNevinovat a răspuns:

Da ce suntem noi ghicitori?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai eu una nu mai inteleg nimic! Am vazut ca hinata ii spune lui naruto ca il iubeste in shippuden 166, dar nu l-am vazut raspunzandu-i. Apoi am mai vazut niste mini filmulete cum ca ar iesi in oras...Si ce iar ma enerveaza, cu toate ca mi-ar placea sa fie adevarat, cica hinata va fi si ea un medical ninja la fel ca si sakura si ino. Voi ce parere aveti?(si apropo, daca tsunade moare, nu mai e nevoie sa-mi ziceti...)

| AsuIepurasulDePlus a răspuns:

crying((((((((((((( masahi kishimoto a zis ca sakura va fi cu naruto... De ca pic numai la intrebari la care s-a dat funda?

| Zendaa a răspuns (pentru AsuIepurasulDePlus):

Si ce dracu se intampla cu Hinata si Sasuke sad Desi imi place Sasuhina...

| alina232croitoru a răspuns:

O sa fie impreuna si o sa aiba 2 copii

Întrebări similare