Ea 16, eu 18. Poate o sa sune ciudat, dar nu neaparat ei mie, ci eu ei Am mai avut parte de asa ceva, reciproc atunci, si mi-a placut
Nu ii propune tu! lasa totul sa decurga de la sine. Si eu am fost in situatia respectiva...amandoi virgini. Niciodata, dar absolut niciodata el nu mi a cerut nimic legat de sex. Totul s a intamplat cand a trebyit sa se intample. Si uite ca mai avem putin si facem 4ani de cand suntem impreuna. Deci, nu forta nota! Poate o va deranja. Succes
Păi în cazul ăsta (o să sune tare ciudat) fă o glumă referitor la asta. Gen: "La tine sau la mine?" sau invit-o seara în oraş. Vorbiţi despre asta. Cheam-o mai des la tine acasă. Începe să o mângâi şi vezi cum reacţionează. Poate că şi ea aşteaptă de la tine un prim pas. Îţi zic (poate şi din experienţă) mai repede o convingi dacă o iei treptat. Să simtă siguranţă în tine şi să nu îi fie teamă că o doare sau ca apoi o vei părăsi. Acţionând treptat, la un moment dat, va veni ea să îţi propună asta. Dacă mai ai nelămuriri, întreabă-mă.