| RockTheNation a întrebat:

O sa incerc sa fiu scurt si sa nu plictisesc. La inceput am fost complet 2 straini, ne-am vazut, am vorbit. Am fost prieteni 1 luna, dupa care a venit relatia: una FOARTE FRUMOASA! Suntem impreuna de 2 luni. Facem o gramada de chestii impreuna, parintii nostri stiu de noi. Ea virgina, eu virgin... Chiar daca sunt virgin stiu multe lucruri despre sex, daca pot spune asa, si chiar am ramas placut impresionat cand a inceput sa ma intrebe o gramada de lucruri legate de sex. Ea mi-a zis ca o sa fiu primul cu care o va face, dar nu foarte curand, si cu gura ei mi-a zis ca nu stie daca vom face sex oral. Eu i-am zis ca daca avem o igiena corespunzatoare e o chestie faina si a inceput sa rada foarte tare.
Nu stiu de ce, dar de la un timp am tentatia sa-i propun sa facem sex oral, credeti ca ar fi ok?

4 răspunsuri:
| AlexandraCris a răspuns:

Ce vârstă are? Să ştiu cum să îţi răspund.

| RockTheNation explică (pentru AlexandraCris):

Ea 16, eu 18. Poate o sa sune ciudat, dar nu neaparat ei mie, ci eu ei happy Am mai avut parte de asa ceva, reciproc atunci, si mi-a placut happy

| ionalglanetasului a răspuns:

Nu ii propune tu! lasa totul sa decurga de la sine. Si eu am fost in situatia respectiva...amandoi virgini. Niciodata, dar absolut niciodata el nu mi a cerut nimic legat de sex. Totul s a intamplat cand a trebyit sa se intample. Si uite ca mai avem putin si facem 4ani de cand suntem impreuna. Deci, nu forta nota! Poate o va deranja. Succes

| AlexandraCris a răspuns (pentru RockTheNation):

Păi în cazul ăsta (o să sune tare ciudat) fă o glumă referitor la asta. Gen: "La tine sau la mine?" sau invit-o seara în oraş. Vorbiţi despre asta. Cheam-o mai des la tine acasă. Începe să o mângâi şi vezi cum reacţionează. Poate că şi ea aşteaptă de la tine un prim pas. Îţi zic (poate şi din experienţă) mai repede o convingi dacă o iei treptat. Să simtă siguranţă în tine şi să nu îi fie teamă că o doare sau ca apoi o vei părăsi. Acţionând treptat, la un moment dat, va veni ea să îţi propună asta. Dacă mai ai nelămuriri, întreabă-mă.