| Atomei_Elena_1994 a întrebat:

O sa particip in curand la un concurs de engleza, asta insemnand peste 2 zile. Se numeste Cangurul Lingvist, probabil ati auzit de el. Sunt in clasa a 7a si am auzit ca e un concurs foarte greu, deci chiar as vrea sa stiu cam ce subiecte vor fi? Orice mic amanunt imi va fi folositor.
Multumesc anticipat. happy

Răspuns Câştigător
| AndraRox a răspuns:

Banuiesc ca stii regulamentul concursului. In legatura cu subiectele, se da un text pe baza caruia va trebui sa raspunzi la niste cerinte. Fiind pe baza textului, daca stapanesti bine engleza, iti poate fi destul de usor. Uite o varianta de subiecte din 2009, ca sa iti faci o idee. http://cangur.rack.ro/......20germ.pdf Mult succes la concurs!

2 răspunsuri:
| Rivulette a răspuns:

Este un concurs de dificultate medie, desi in mare parte va fi grila. Sa nu te sperii, citeste textele de mai multe ori. Este posibil sa primesti 2-3 intrebari ciudate legate de actori (what?), mi s-a intamplat.

| Atomei_Elena_1994 explică (pentru Rivulette):

M-am uitat si eu pe niste subiecte si am vazut ca pune intrebari de genul...nu inteleg ce ar trebui sa invat, asta e problema...(PS: concursul s-a anulat si e maine, ureaza-mi noroc si multumesc pentru raspuns)