Spune-i exact ceea ce gandesti.
Prinzi o zi buna in care poti vorbi cu ea si pur si simplu ii spui ce te macina si ceea ce simti ca sa te eliberezi si asa va fi mai bine si pentru tine si pentru ea.
Daca nu ii spui risti sa pierzi faptul ca poate si ea este de aceeasi parere cu tine.
Prietenia e o intelege intre doua persoane de a-si asculta problemele una alteia, deoarece oamenii sunt creaturi sociale si au nevoie de interactiune sociala...e ok ca o prietenie sa moara, lucruri de genu se intampla tot timpul.Nu trebuie sa-i spui nimic, nu ii mai scrie si totul se va termina de la sine.
Vorbește sincer și deschis cu ea, dar nu o acuza. Oricum, prietenii adevărați te respecta și apreciază pentru ceea ce ești. Prietenul adevărat iubește oricând și în nenorocire ajunge ca un frate.
Fii linistit ca am vrut sa o ajut insa ea sta in alt oras. Si spune ca nu vrea. Si nu vreau sa ma cert cu ea daca asta ii place.
Eu sunt o persoana realista. Numai ca proasta fiindca am indurat ignoranta ei si ea nestiind ca ma supata cu asta... Ceea ce eu trebuia sa ii zic de mult timp.
Numai ca imi era teama sa n.o supar. Nu sunt nici decum o persoana rea.
Diorrus întreabă: