| Ana_4223 a întrebat:

Oare mai este cineva ca mine? Deci acum ma simt foarte singura simt ca nu am familie,desi mama si cu tatal meu sunt in casa,ma gandesc numai la intamplarile rele din trecut,nu gen ca mi.a murit pisica,lucruri serioase probleme de familie,toate prietenele mele sunt acasa cu o mie de neamuri,eu una ma simt singura,cred ca o sa ma si culc inainte de ora 24, imi vine sa plang din orice non-stop deci sincer am o stare de ****.voi cum va simtiti? In schimb voua va urez o seara minunata!

Răspuns Câştigător
| anss23 a răspuns:

Stai linistita, si eu sunt la fel.Mereu ii invidiez pe colegii si prietenii mei care isi petrec mereu sarbatorile cu toate "neamurile" lor, iar familia mea nu prea are rude la tara sau din alte orase cu care sa organizam reuniuni de familie.Suntem doar eu, mama, tata si matusa mea.Iar unchiul meu si bunica locuiesc la 500 km de noi.Si eu petrec de obicei revelionul acasa, singura, majoritatea familiei mele se culca pe la 10, iar eu mai stau la PC.Imi lipseste atmosfera aia, cand esti cu prietenii si vezi petardele "pe viu", adica as vrea sa fac revelionul intr-un restaurant, club, sau macar acasa la un prieten.Cand stau asa, singura, ma deprima atmosfera.Imi mai gasesc linistea pe TPU, nu stiu de ce, dar ma simt bine cand ii ajut pe altii, asa am dat si de intrebarea ta.happyNu putem decat sa ne gandim ca in viitor va fi mai bine, ne vom gasi prieteni cu care sa petrecem momentele importante (macar sa speram) si ii vom ajuta pe cei care au fost odata in situatia noastra.O parte buna din schimbarile vietii este ca nu putem ramane fericiti, dar nici tristi prea mult timp.De obicei, dupa o perioada mai neagra, devenim mai puternici.
Sper sa te simti mai bine si iti urez un An Nou fericit!thumbs up

6 răspunsuri:
| вяυηηєттα a răspuns:

Eu sincer ma simt naspa ca tine! Acuma sunt doar cu bunicmea!
Si il astept pe prietenul meu sa vina(lucreaza pe Taxi) si nah nu prea poate sa stea cu mine.
Si eu ma simt singura..si debia astept sa ies din casa daca pot(daca ma cheama prietenu)
Si eu am mama si tata dar degeaba ca nu prea ma inteleg cu ei si nu stau cu ei(Am 17 ani) si mai mult stau cu prietenu meu atata nici macar prieteni oh go on
Stai linistita nu esti singura! Ai incredere viata se schimba(E greu sa astepti sa treaca timpul stiu foarte bine prin ce treci..acuma si mie imi vine a plange) dar totul va trece.

| Ana_4223 explică (pentru вяυηηєттα):

Sa speram

Răspuns utilizator avertizat
| Ana_4223 explică (pentru anss23):

Da chiar m-ai facut sa ma simt mai bine, multumesc.Pentru asta ai primit si o funda laughing

| anss23 a răspuns (pentru Ana_4223):

OO mersi.:*laughing

| Ana_4223 explică (pentru anss23):

N.ai pentru ce