| Giulia97Anna a întrebat:

Ofer funda! Cam peste o luna voi zbura cu avionul.Problema e ca mi-e frica de nu mai pot.Am m-ai zburat dus-intors acum cateva luni pentru prima data si am crezut ca lesin pe acolo.Au fost turbulente foarte mari sad si m-ai stateam si pe aripa si vedeam cum se misca.Am crezut ca gata aia sunt! Jur ca am ramas cu soc.La inceput cand am decolat imi placea asa de mult dar dupa voiam inapoi pe sol.Cand vedeam ca avionul coboara asa brusc imi crapa inima in mine.Stiu ca turbulentele sunt normale dar m-am speriat de moarte.Imi m-ai luasem si carte cica sa citesc.Nu mi-a mai trebuit nimic.Ce sa fac ca sa scap de frica asta?

Răspuns Câştigător
| Nix15 a răspuns:

Joaca-te pe telefon sau fa ceva care sa iti distraga atentia. Altfel nu stiu daca te-ar putea ajuta ceva. Ori mergi de mai multe ori si te obisnuiesti, ori incearca sa eviti daca iti e asa frica.
P.S. *mai stateam si pe aripa

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Te gandesti ca mergi cu cel mai sigur mijloc de transport... altceva nu ai ce sa faci

| Giulia97Anna explică (pentru suntserios):

Stiu ca e cel mai sigur dar cand ma gandesc la turbule te ma ia cu rau.Am zis ca o sa imi iau un whisky sa ma imbat ca sa adorm pe restul drumului laughing dar faza e ca daca ma imbat eu nu pot sa dorm laughing am chef de dans laughing