Eu mi-am rezolvat problemele de genul asta la un kinetoterapeut. Daca sarcina e inaintata atunci apasa pe coloana si surplusul de greutate.Cred ca ori se taseaza inelele de pe coloana si trebuie indepartate unul de altul prin apasare ori e blocat muschiul de langa coloana.(tot prin apasare trece)
Acum un an am avut dureri semanatoare de spate si am fost la un eco.Doctorul mi-a zis ca rinichii sunt sanatosi doar ca s-ar putea sa aiba un fir de nisip pe acolo. Oricum a zis ca nu trebuie sa ma alarmez si mi-a dat si medicamente.S-a agravat situatia? Imi poate face rau la sarcina?
S-ar fi putut agrava, atata timp cat n-ai eliminat acel firicel de nisip. Du-te la medicul de familie si el v-a stii mai bine despre ce e vorba. Ai grija de copilul tau, e mai bine sa previi orice si sanatate.
Sarcina joaca un rol important in aparitia acestei durei, pentru ca burtica ti-a schimbat centrul de greutate, iar coloana nu mai preia socurile si greutatea corpului intr-un mod armonios. Consulta un kinetoterapeut, ortoped sau neurolog, pentru a determina daca unul sau mai multe discuri sunt afectate si radiaza durerea catre nervul sciatic (spre fund). https://www.topkineto.ro