| Dariabubu a întrebat:

Off...
Îmi place de un băiat dar nu în sensul de iubit.
Este foarte retras si chiar vreau sa aflu mai multe despre el si sa putem deveni prieteni dar din pacate nu suntem in aceeasi clasasad
Imi puteti da niste sfaturi?
Ps:Am înțeles de la colegii lui ca are probleme in familie
FUNDA!

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să merg la el și să îi spui asta.
- Îmi place de tine, dar nu în sensul de iubit, ci pur și simplu. Vreau să vorbesc cu tine mai mult, să ne cunoaștem.

6 răspunsuri:
| LordCristobal a răspuns:

Pai du-te si abordeaza-l.
Daca aveti cunostinte comune roaga acea cunostinta sa te puna in legatura cu el.
Cand vorbesti cu el nu il lua foarte tare, i-al putin mai incet.

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu cunoști pe cineva de la cealaltă clasa, ca te mai duci pe acolo? Dacă nu, du-te pe acolo și abordează-l.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba pe cunoscutii si colegii lui despre el dar fa-o intr-un mod subtil nu ostentativ.

| Dariabubu explică (pentru sadrian46):

Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri, dar raspunsul acesta cred ca e cel mai bun (parerea mea)
Astazi chiar am intrebat un coleg de-al lui despre el si am aflat diverse lucruri despre el cum ar fi lucruri care lui îi plac deci pot sa intretin un dialog cu el?

| Dariabubu explică (pentru Dariabubu):

!-la sfarsit scuzați-mă

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Dariabubu):

Nu putem să nu comunicăm. Comunicăm prin cuvinte, dar și prin tonul vocii și prin tot corpul. După ce începi conversația. ea decurge dela sine, iar tu poți să o conduci. Dar pentru ca să înveți să conversezi, trebuie să exersezi. Așa că mergi la el când îl vezi și începe.