Sall. Intins pe spate, cu mainile sub sejuta, picioarele la 45 de grade, si-ti scriii numele citet, vizual incet, foarte incet. De la stanga la dreapta si invers. Intr-o luna vei avea patratele. Dar, este foarte greu. Pa! Sa nu uit> An nou fericit!
Pai eu sunt fata si fac asta!(ce-ti voi spune). rezultatul nu e ca la baieti dar ma tin bine...deci dimineata faci in jur de 30 de abdomene(corect).pe la pranz faci cam 40(tot corecte)...si seara nu mai mananci atat de mult si daca mananci mult, nu mananci prostii si faci si seara 30 de abdomene! Faci asta cam 2 luni in fiecare zi si o sa se vada.te asigur! abdomenele le faci unde vrei tu, in pat, sub pat(cu picioarele). unde vrei tu
La burta cam greu.eu am facut aproape un an sala si de abia se observa in partea de sus.(bine eu sunt fata)
Abdomene la greu care le intorci pe toate partile exercitii la fel de mult
Succes si Sarbatori Fericite:*
Ok! Voi face ce ati spus! Dar daca fac asta nu exista riscul sa fac hernie, nu? ))
Baiii sunt slab decii poate fac repede! Dar faza e ca nu slabesc sau nu fac hernie nu? )
Eu am 15 ani si am 6 patratele dar eu merg la sala frate iti dau un sfat fa cate 20-30 de abdomene pe fiecare seara si flotari cu picioarele pe pat si mainile pe jos dar pentru patratele fa abdomene in fiecare seara mult succes