| foreverunicorn a întrebat:

Ok deci este destul de aiurea dar na, chiar n-am ce face.
Eu si o prietena mergem cam in fiecare zi in parc. Parcul respectiv este langa mall deci mda, des ajungem sa mancam la Mc.
Pe la inceputul verii, in drum spre parc, pe la 10 metri in spatele nostru erau doi baieti cam de varsta noastra. Tot in ziua respectiva i-am vazut si in parc.
De atunci i-am tot vazut prin parc, iar de cel putin 5 ori stateau la o masa prin apropierea noastra. *la mc*
Intr-o zi, cand ne-am dus acasa la prietena respectiva, i-am vazut intrand in scara alaturata.
Mai pe romaneste, am tot dat nas in nas de-alungul verii.
Si sunt convinsa ca si ei ne-au observat pe noi.
Ideea e ca, mda, chiar vreau sa intru in vorba cu ei. Nu ca m-ar atrage sau ceva, dar sunt foarte curioasa cine sunt, la ce scoala etc. Poate ne facem prieteni noi yey
Doar ca nu am nici cea mai vaga ideea cum ar trebui sa facem asta. Adica... Cum ne ducem la ei, cum ii abordam, ce le spunem?
Merci anticipat :3

Răspuns Câştigător
| StalkerSoul a răspuns:

Va duce-ti la ei si le spune-ti "heii ce face-ti? ne-am vazut cam toaa vara, vreti sa ne cunoastem?" si atat. ce mare branza, voi sunteti fete imediat o sa vorbeasca cu voi laughing

4 răspunsuri:
| Ioana011 a răspuns:

Aastepta-ti sa va bage ei in seama mai bine laughing. Totusi baiatul face primul pas chiar daca suntem in secolul 21 si s-au schimbat multe.

| foreverunicorn explică (pentru Ioana011):

Ah, da` nu vrem sa ii "agatam" rolling on the floor)
adica nu ne-au atras intr-un mod special sau ceva, dar chiar sunt curioasa la ce scoala sunt etc rolling on the floor
azi, de exemplu, am fost la plaja. si erau si ei pe acolo. deci mda. dar inca nu ne-am bagat in vorba cu ei.

| littledarkunicornyay a răspuns:

Ma gandeam ca ar fi interesant sa ganditi cu voce tare cand va intalniti din nou cu ei... gen sa.i barfiti ca sa va auda intentionat:
-deci baietii aia sunt PESTE TOT
-STIU. oare de ce nu ne saluta? *sad face*

| foreverunicorn explică (pentru littledarkunicornyay):

Buna bianca. ce mai faci? rolling on the floor