| ImHere a întrebat:

Ok, deci nu stiu ce sa fac. Ce ma sfatuiti?
P.S. Lasati fazele cu fa-ti temele, invata, stai pe facebook, uita-te la un film, citeste... Deja le-am facut.
Something else?

11 răspunsuri:
| RIze1KDE1LuNA a răspuns:

Fa-ti o iubita, o sa-ti manance timpul, calmul si probabil bani! (slabe sanse sa gasesti o fata buna) asa nu o sa te mai plictisesti.

| ImHere explică (pentru RIze1KDE1LuNA):

Mda... As lua in considerare sfatul tau, dar... Sunt fata laughing.

| RIze1KDE1LuNA a răspuns (pentru ImHere):

rolling on the floor))) Mi-a picat fata (face) cand am vazut raspunsul tau laughing) Am cam dat cu bata in balta...

Eh... laughing
Nici chiar, as putea sa iau raspunsul tau ceva gen "fa-ti un iubit". Dar... zau?
Nu vrei sa vezi ce e in juru' meu. Numai cocalari si nimeni rocker si par oribil + defecteee.

| RIze1KDE1LuNA a răspuns (pentru RIze1KDE1LuNA):

Atunci fa-ti un iubit (in marea majoritate baietii sunt niste porci) sigur no sa gasesti unul bun...asa ca iti va frange inima si iti va trebui un timp pentru recuperare.iar in tot timpul ala o sa ma injuri pentru ca ti-am dat ideea..pana cand vei gasi alt baiat ce iti ofera un umar pe care sa plangi pentru inceput dupa care iti va frange si el inima ...si tot asa pana vei gasi pe cineva potrivit pentru viitorul indepartat..asa probabil no sa te mai plictisestilaughing))

Din toata chestia asta... ca sa nu ma plictisesc ar trebui sa te injur, insa n-am s-o fac. Sau sa mananc inghetata, deoarece asta ar fi urmarea unei despartiri sau broken heart.
Cacat, infine, acum ca e scoala nu o sa mai am atata timp, so----.

| RIze1KDE1LuNA a răspuns (pentru ImHere):

I understand, success in school and about your boredom tongue

Thank you.

| cia021 a răspuns:

Gaseste-ti un hobby

| ImHere explică (pentru cia021):

Am un vlog. Si imi ocupa ceva timp, stii. Dar asta o data pe saptamana.
N-am voce, dansul. bleah. Sa-mi fac o trupa- departe de gandul meu- altceva?

| cia021 a răspuns (pentru ImHere):

Tie char nu iti place nimic adica sa faci un hobby din asta? De exemplu mie imi plac roboti, C++ si chesti dintrastea.