Fa-ti o iubita, o sa-ti manance timpul, calmul si probabil bani! (slabe sanse sa gasesti o fata buna) asa nu o sa te mai plictisesti.
Mda... As lua in considerare sfatul tau, dar... Sunt fata .
))) Mi-a picat fata (face) cand am vazut raspunsul tau ) Am cam dat cu bata in balta...
Eh...
Nici chiar, as putea sa iau raspunsul tau ceva gen "fa-ti un iubit". Dar... zau?
Nu vrei sa vezi ce e in juru' meu. Numai cocalari si nimeni rocker si par oribil + defecteee.
Atunci fa-ti un iubit (in marea majoritate baietii sunt niste porci) sigur no sa gasesti unul bun...asa ca iti va frange inima si iti va trebui un timp pentru recuperare.iar in tot timpul ala o sa ma injuri pentru ca ti-am dat ideea..pana cand vei gasi alt baiat ce iti ofera un umar pe care sa plangi pentru inceput dupa care iti va frange si el inima ...si tot asa pana vei gasi pe cineva potrivit pentru viitorul indepartat..asa probabil no sa te mai plictisesti))
Din toata chestia asta... ca sa nu ma plictisesc ar trebui sa te injur, insa n-am s-o fac. Sau sa mananc inghetata, deoarece asta ar fi urmarea unei despartiri sau broken heart.
Cacat, infine, acum ca e scoala nu o sa mai am atata timp, so----.