| Enertx a întrebat:

Ok,first of all am o problema mare cum imi gestionez timpul,pai eu cum sunt un pasionat al jocurilor pe calculator pierd multe ore, insa de curand am decis sa ma las de jocuri pe calculator si sa incep sa invat mai mult insa eu am un program foarte stresant : Ma trezesc la ora 10 (deoarece nu pot sa ma trezesc mai devreme ) ma dau jos din pat mananc ceva ma uit putin la televizor imi fac ghiozdanul si plec la scoala la ora 11:30 ajung la scoala pe la ora 12:00 si incep cele 6 ore, dupa ce ies de la scoala vin frumos acasa mananc mai stau in pat 20 de minute dupa mai ma ult la televizor o ora se face 7:30 mai dau putin si de domnul calculator care mai ma cheama sa dau un meci de LoL si inca unu si inca unu dar ma gandesc si sa ma uit la ceas si vad acolo 1:00 ma bag repede fac patul si ma culc.Cam asta este tragicul meu program... nu stiu ce sa fac sa imi gestionez timpul mai bine sincer la scoala ma descurc bine nu sunt corijent la nimic am terminat primul semestru cu media 8 numai in halul asta de program fara sa invat, ce as putea schimba sa daca puteti sa-mi dati voi programul vostru si sa mai adaptez adica sunt clasa a 7-a si trebuie sa ma gandesc ca vine a 8-a si vine si examenul...

Răspuns Câştigător
| MgdDroopy a răspuns:

Pai sincer ti-ai cam raspuns la intrebare.
ai gasit problema.
1. Dormi pana in ora 23.00. Inchide tot ceea ce te tine treaz (TV, Calc, muzica) O sa iti fie ciudat pentru inceput, dar trebuie sa faci un efort. Corpul are nevoie de liniste si intuneric pentru a se reseta.
2. trezeste-te pana in ora 8.30, pune ceasul sa sune
3. fa sport dimineata pentru a te revigora. Nu ceva obositor. Exercitii de mobilitate. Pune si o melodie vesela.
4. Lasa televizorul si calculatorul.
5. Dupa cele 20 minute de odihna cand vii de la scoala, apuca-te de facut teme. (in pauze poti sta 15 minute pe calculator pentru a te relaxa cu amicii. Doar nu poti renunta la obiceiuri "rele" din prima tongue )
Sau mai bine te plimbi, citeste o carte, stai cu parintii, ajuta prin casa. Stabileste-ti o zi de curatenie in camera.

Esti baiat destept daca reusesti sa ai note mari in stilul asta.
E simplu, doar sa vrei!

bafta!

| Enertx explică (pentru MgdDroopy):

Multumesc frumos de raspuns, o sa incerc acest program maine happy

| MgdDroopy a răspuns (pentru MgdDroopy):

Hei,
cum merge treaba? happy

2 răspunsuri: