Nici eu nu folosesc, dar m-am gândit că vrei să ai părul drept și de asta ți-am spus de placă.
Oricum, baftă cu tratamentele!
Au apărut bucle pentru că te-ai tuns și părul trebuie să se aranjeze. Când era lung stătea întins pe spate sau pe față, cum îl țineai tu, și de aceea era drept, dar acum nu poate avea o formă anume pentru că se tot lovește de umeri care îl obligă cumva să aibă bucle. Ai putea să te dai cu ulei de ricin care ajută la creșterea părului și la regenerare, și ai putea să-l faci cu placa din când în când, ca să stea drept. Sau ia-ți un pieptăm foarte des care o să-l îndrepte sigur.
Oricum, atunci când tai mult din păr își mai schimbă forma, de exemplu a fost o fată care s-a tuns la chelie când era mică, pentru că avea păduchi, și după i-a crescut creț
Oricum, chiar dacă acum se ondulează puțin, după ce crește cred că o fie tot drept și frumos.
Nu! In nici un caz nu ma mai ating de placa! Fac tratamenet pentru par(pentru cadere). Daca as folosi-o pur si simplu l-as omori! Am zis ca cel putin pana isi mai revine sa nu mai cada si sa creasca nu mai folosesc placa.
Un sfat pentru cadere, radacinile tale sunt foarte slabe. eu ti-as recomanda uleiul din nuca de cocos combinat cu samponul vivese sense duo
M-am saturat ca lumea sa-mi de-a diverse sfaturi! Pur si simplu m-am saturat.Nu o lua in nume de rau, te rog.Dar am fost acum aproape o luna la dermatolog si mi-a dat un tratament.Nu si-a facut pana acum vreun efect bun.Doctorul mi-a zis ca poate fi si din cauza stresului.Si abia atunci mi-am dat seama ca are mare dreptate. Iubitul meu e plecat de 9 luni in strainatate si sunt suparata mai mereu .Si chiar stau si ma gandesc ce viitor as avea cu el Cand vorbesc cu el este foarte rece cu mine.Si nu stiu unde gresesc Vrea sa ma ia la el dar imi zice ca trebuie sa invat sa fac mancare ca altfel il fac de ras pe acolo.Eu nu prea stiu sa gatesc. Oricat as incerca nu fac nimic bun. Familiei mele nu le merge bine cu banii.Eu am aproape 20 de ani si sunt somera si nu stiu ce sa fac cu viata mea Familia lui au si ei probleme.Iar daca ma duc la ei imi povestesc problemele lor si ma streseaza de parca nu am destul stres.Am avut o perioada in care am plans o luna intreaga in fiecare zi/noapte.Imi cer iertare ca ti-am irosit timpul cu raspunsul meu dar m-a ajutat sa ma mai descarc
Penaaaa1 întreabă: