Buna(sper sa iti fiu de ajutor). Ma gandesc ca aveti amandoi cont pe Facebook, ai putea incepe printr-un simplu "poke"...aici depinde de el, daca iti va raspunde la fel, cu un "poke" sau nu, pentru ca v-a vedea "poke-ul" tau, daca are Ask.fm, il poti intreba de pe anonim chestii care te-ar interesa(spre exemplu cum i-ar placea sa-l abordeze o tipa) si astfel te vei putea canaliza pe o cale buna pentru a-l face curios de persoana ta. Daca mama ta merge in vizita pe la mama lui ai putea merge si tu(sub pretextul ca te plictisesti-in caza ca mama ta nu stie ca-l placi) si poate vei avea noroc si va fi si el acasa, astfel mamele vor spune sa megreti sa vorbiti. O cale buna ar fi sa stie si mama ta de asta, pentru ca te-ar putea ajuta cu cate ceva. Sper ca te-am ajutat, pupici si multa bafta:*
Poti sa incepi sa vorbesti cu el. Schimbati numerele de telefon... vorbiti mult si il faci sa isi dea seama ca il placi
Sal!
imi vine sa rad
dc!
hmm... pai schiteazai un gest ca s ate bage in seama
incerca sal saluti mai des ...
inseamna ca ai pe o parte noroc
Uita-te la el insistent si cand se uita inapoi coboar privirea, si dai de inteles ca iti place de el.
Mie personal mi se pare putin penibil sa dau poke pe facebook. Partea cu Ask.fm-ul ma ajuta si nu prea, iar mamele noastre nu merg una la alta in vizita)Mersi oricum pentru timpul acordat :*
misauratcuviata întreabă: