| RazvanBlonddu a întrebat:

Okey,sa va spun povestea mea.Mai nou,in insuportabilul meu liceu,s-a mutat o boboaca,genial de superba pot spune [ o descriu mai incolo ], care, m-a dat peste cap happy

Si cam asa incep. De ce e liceul meu insuportabil? Pentru ca,desi ar trebui sa fie un liceu de arte,aici se regasesc toti copiii intepati,bogati, si nu in ultimul rand, figuranti.Nu toti au trebuit sa dea probe si alte chestii,majoritatea au intrat pe pile.

In fine,acum cand a fost "scoala altfel" s-a mutat o boboaca,nu vreau sa exagerez, dar e incredibila. Nu's eu genul cocalar care vai admira toata ziua bunaciuni, dar ea chiar m-a uimit.

E inalta [ cam 1.70 si ceva cred ],par saten si lung,cum are Antonia,blond la varfuri,in fine, o piele bronzata perfecta, niste ochi caprui-rosii [ stiu suna ciudat,dar asa sunt ochii ei ], si cat despre corp,aici nu mai are rost sa adaug detalii ca se intelege de la sine.

Ea e in clasa cu o fosta de-a mea,cu care ma inteleg super,si evident am pus-o sa-mi spuna tot ce stie despre ea,si mi-a spus ca tatal ei e cineva important in judet,un fel de interlop,cred,in fine, si ca de aceea nu prea se baga baietii in seama cu ea [ la noi cum vine o fata frumoasa cum toti hop pe ea], le e frica intr-un fel, si dupa cum am observat multi o fluiera,o striga si chestii de genul,dar nu ii baga in seama deloc si e genul mai cu nasul pe sus.

Nu stiu daca as avea vreo sansa la ea,dar, vineri, am mers toti cu scoala in excursie si eu fiind a11a,nu prea am avut contacte cu clasa ei,si am stat separati,dar de cateva ori mi-a dat cateva priviri,ceea ce wow,pentru ca ea nu baga in seama pe nimeni si sta doar cu prietenele ei,pare atat de inocenta si dulce,dar in acelasi timp dura,gen "care pune punctul pe i".

Si privirile astea mi-au dat de gandit,insa,nu-mi imaginez cum eu,un simplu baiat,simpatic,zic eu, as avea sansa sa ma combin cu ea,superbitatea liceului,si plus de asta, ca e cine e.

Niste sfaturi asa pentru inceput?
kiss
Spuneti-mi tot pe fata, va rog.

Răspuns Câştigător
| BubuLina999 a răspuns:

De ce sa nu ai sanse? tuturor ni se ivesc sanse de genul. continua cum ai inceput. adica sa o privesti, mai zambeste-i, incearca sa te bagi in seama cu ea ca nu e moarte de om. ii zici buna.o intrebi ceva asa legat de clasa eilaughing ca sa nu bata la ochi ..mai un zambet, mai o privire.un ce faci ...si tot asa.

sa nu fii foarte insistent, asta e cel mai important. comporta-te normal, cel putin incearca ..ca este cam greu in preajma ei, te inteleg, fa o sa rada, nu o intreba prea multe despre ea din prima, fi deschis, de treaba ..sa fii tu ..sa te lasi putin purat de val.

si cu faza ca e genul de fata dura care punctul pe ''i'', nu ai de ce sa ti faci probleme, pentru ca daca tu te arati sincer si cu intentii sincere si asa cum esti tu, este imposibil sa nu te aprecieze. mai ales ca v-ati tras si niste priviri ..si presupun ca nici tu nu ii esti chiar asa indiferent.

iar prin faptul ca atunci cand este fluierata si nu-i baga in seama pe ceilalti si citez ''este cu nasul pe sus'' nu inseamna ca este asa. inseamna ca este o fata decenta care nu se lasa impresionata de idiotenii, este realista si nu se da in vant sa se faca remarcata prin gesturi tampite, dupa cum ai si spus, simpla ei prezenta este de ajuns, isi vede de treaba ei, ceea ce arata ca este la locul ei si ca nu face un atata caz doar prin simplul fapt ca arata superb.

sa nu te lasi intimidat de fizicul si de aparente( adica comportament dur, ''nasul pe sus'', ca nu este vorbareata cu baietii si toate cele), du-te la ea ca nu ai nimic de pierdut, mai ales ca tu cunosti pe cineva din clasa ei.

te-ai gandit ca poate ea asta ar aprecia la tine? ca esti simpatic si un baiat simplu? gandeste-te ca o fata ca ea poate e obisnuita cu baietii mareti, care-si dau aere sau fac pe smecherii si toate cele doar pentru ca ea este cine e si arata cum arata (superb). si poate nu vrea sa fie ranita si sa fie luata asa''superficial'' adica doar pentru cum arata.

ai incredere in tine si abordeaz-o! nu ai nimic de pierdut si poate cine stie, o sa se intample ceva.

deci, in concluzie, fi acel baiat simplu si simpatic si vorbeste cu ea, arata-i ca esti mai diferit de restul care o fluiera si fac ca toate alea ca sa-i atraga atentia. fi sincer, glumet si deschis:*

succes si sa fie cu noroc!

2 răspunsuri:
| RazvanBlonddu explică (pentru BubuLina999):

Iti multumesc mult pentru raspuns, ti-as da mai mult decat o funda daca ar fi posibil.
Ai dreptate, prin raspunsul tau mi-am dat seama de lucrurile astea, si anume ca isi doreste un baiat simplu si nu unul care se da mare zmeu.

Inca o data, multumesc de raspuns si bafta in tot ceea ce faci kiss

| BubuLina999 a răspuns (pentru RazvanBlonddu):

Multumesc la fel. si daca vreodata vei mai avea nevoie de vreun sfat si sta in puterea mea sa te ajut sa nu eziti sa lasi un mesaj:*

succes si tie in toate si mai ales cu acea fata!