Pai eu iti recomand sa il iei cat mai curand posibil.
Nu trebuie sa te uiti mereu la el, doar ai grjia sa nu manance ceva care i-ar putea face rau(eg.:detergenti)
Daca mai ai intrebari, spune
Ador labradorii.Ei bine atunci cand i-ai cerus mamei tale un caine ai stiut ca oadata cu un caine vine si responsabiliatea.La cat de mult ti l-ai dorit sunt sigura ca nu te vei mai dezlipi de el .Nu trebuie neaparat sa stai mereu cu privirea pe el, cainii prefera sa se joce, sa alerge...Labradorii sunt unii dintre cei mai destepti caini se va atasa de tine repede si te va asculta.Succes in continuare *:
Daca il iei prea devreme o sa fie probleme deoarece pana la 3 luni trebuie sa il tii in casa, pana pe la 1 an 2 este destul de neasculatator dar se va cuminti, nu este un caine care musca sau ataca si majoritatea lucrurilor pe care le face le face in joaca
Pai ai 2 variante :
1 sa il iei acum pentru ca sa il dresezi asa cum vrei tu
2 sa il iei atunci dar sa il iei dresat! adica e forte greu sa il mai dresezi cand e mare si face foarte multe prostii!
Daca ar fi dupa mine, l-as lua acum cand e mic, adica am si eu un golden retriever si l-am luat de cand e mic dar nu prea m-am ocupat de el si e foarte "nebun" adica are o energie si face numai prostii ( are 2 ani ) dar s-o cuminti el candva
Bafta!