Mda in afara de faptul ca nu ascult rap si eu sunt la fel chiar daca sunt fata, gandesc dur si de celele mai multe ori in iese ceea ce imi propun, in schimb nu sunt nici "om robot" adica sa nu ma bucur si sa nu ma intristez de nimic. Oricum consider ca in tara asta daca ai noroc poti trai chiar bine tinand de exemplele pe care le ave\m fiecare pe langa noi. Funda?
Ai o varsta frageda, e normal sa fii detasat, iar daca provii dintr.o familie normala ce ti.au asigurat educatie si nu te.au afectat necazurile lor in nici un fel, atunci nu cunosti partea negativa a vietii, pentru ca sa fii pasator trebuie sa cunosti si binele si raul, trebuie sa treci prin viata si intr.o zi ajungi sa.ti pese cu adevarat, iar ceea ce asculti iti influenteaza foarte mult partea cenusie, si din prea multa suferinta ajungi nepasator toate bune
Bine nu ascut rap
Dar in mare parte gadesc ca tine in mare parte
Ma bucur sa aud pe cineva cu aproximativ aceeasi gadire ca a mea
Tara asta s-a dus naibii de mult daca am putea cred ca fiecare din noi ar inerca sa o schimbe
Despre note ehh nu sunt eu cea mai buna eleva dar ...as putea mai mult
Glume? Ooo da poate chiar si atunci cand trebuie sa tac
Deci pot spune ca mai sunt oameni cu gadirea ta, a mea
Cred ca majoritatea gandim la fel ca tine...in privinta muzicii...mai vedem
Asa crezi tu? Ca toti gandesc ca mine? Pff...si eu credeam cand eram mic ca daca ma bag cu totu' sub patura nu ma mai gadila sor'mea si nu era asa In orasul meu, cunosc doar 3 persoane care sunt asa 3 cu mine Si de ce ''mai vedem''? Sa nu imi spui ca te-am facut sa asculti rap
De ce v-am spus asta? Pai sa vedem...Prima data pentru caam vrut sa imi fac ''reclama'' online ca sa devin idolul fetelor, sa le iau la mine, si sa le tai sa le iau pipota! Si a doua oara, doar ca sa am cat mai multe raspunsuri. Multumit? Si se vede ca si tu esti o persoana asemanatoare cu mine...De la o posta! Sunt sarcastic acum, doar ca sa stii. Si ce legatura are felul meu de a ma exprima cu ce sunt? Unde scrie ca trebuie sa vorbesc intr-un fel daca sunt nepasator? Ai gandit cand ai scris asta? Tu crezi ca eu vreau sa par asa, si ca nu sunt? Pai vrei sa iti demonstrez? Nu pot sa iti scriu un exemplu acum cu ce as face, ca dupa aia ma luati de mascarici. Parca acest site se numea "TOTI PENTRU UNU", nu ''unul impotriva altuia''! Cu ce te deranjeaza pe tine faptul ca vreau sa vad cine mai e ca mine? As spune sa nu mai dai raspunsuri doar de dragul de a avea cat mai multe!
Ok am inteles ceea ce aivrut sa spui prinintrebarea ta, dar chiar trebuie sa raspunzi la fiecare raspuns pe care il primesti sarcastic si rautacios?
Nu, dar ma enerveaza comentariile tampite. Cu ce il deranja pe el ce am spus eu? Asta e problema romanilor, nu gandesc prea mult! Unii dintre ei, nu toti.
Si eu gandesc in mare parte ca tine.
Ascult si eu rap.
La scoala cu notele am media peste 9 .
Si despre tara asta sunt de aceeasi parere cu tine, s-a dus de mult naibii si acuma se duce si mai mult
Glume fac si eu si cand trebuie si cand nu trebuie .
Andrei67y5 întreabă: