anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pace si prietenie! laughing Am o intrebare... unii o pot considera ciudatalaughing DAR vreau sa stiu daca mai e cineva ca mine. Eu am 16 ani, ascult rap de la 8 ani.Dar asta nu conteaza. "Important" este ca de cand sunt mic, m-am obisnuit sa nu imi pese de nimeni si de nimic. Sunt "rece ca gheata". Poate am 16 ani, dar nu mai gandesc ca un copil, pentru ca m-am maturizat foarte repede. Altceva...sunt destul de destept, la scoala am media peste 9, dar "ma duce capul" la multe lucruri, nu numai a invatat. Gasesc un raspuns la toate lucrurile, sunt tot timpul calm. nu ma panichez, sau altceva. Si mai e cevalaughing Inca de la varsta asta, consider ca tara asta se duce naiba. Daca as avea puterea, as schimba-o imediat si nu m-as uita inapoi. Ah da, sunt si amuzant. Fac glume in orice situatie, si cu oricine. Nu ma opreste nimiclaughing Cam atat am de spus despre mine. Mai e cineva care gandeste ca mine? Sunt al naibii de curios sa vad ce oameni traiesc in aceasta taralaughing

12 răspunsuri:
| yumary a răspuns:

Bine nu ascut rap laughing
Dar in mare parte gadesc ca tine in mare parte kiss
Ma bucur sa aud pe cineva cu aproximativ aceeasi gadire ca a mea happy
Tara asta s-a dus naibii de mult oh go on daca am putea cred ca fiecare din noi ar inerca sa o schimbewinking
Despre note oh go on ehh nu sunt eu cea mai buna eleva dar ...as putea mai mult laughing
Glume? Ooo da laughing poate chiar si atunci cand trebuie sa tacbatting eyelashes
Deci pot spune ca mai sunt oameni cu gadirea ta, a mea big grin

| Gabitzzza a răspuns:

Mda in afara de faptul ca nu ascult rap si eu sunt la fel chiar daca sunt fata, gandesc dur si de celele mai multe ori in iese ceea ce imi propun, in schimb nu sunt nici "om robot" adica sa nu ma bucur si sa nu ma intristez de nimic. Oricum consider ca in tara asta daca ai noroc poti trai chiar bine tinand de exemplele pe care le ave\m fiecare pe langa noi. Funda?

| YourDeath a răspuns (pentru yumary):

Da,da...ma bucur ca mai e cineva ca minelaughing Uite baaa...nu e speranta pierdutalaughing

| 愛日本 a răspuns:

Suntem exact la fel. Cu exceptia rap-ului.batting eyelashes

| Dennii14 a răspuns:

Si eu gandesc in mare parte ca tine.
Ascult si eu rap.
La scoala cu notele am media peste 9 happy.
Si despre tara asta sunt de aceeasi parere cu tine, s-a dus de mult naibii si acuma se duce si mai mult laughing
Glume fac si eu si cand trebuie si cand nu trebuie laughing.

| yumary a răspuns (pentru YourDeath):

hee hee

| DiannaaMiha a răspuns:

Cred ca majoritatea gandim la fel ca tine...in privinta muzicii...mai vedem happy

| YourDeath a răspuns (pentru DiannaaMiha):

Asa crezi tu? Ca toti gandesc ca mine? Pff...si eu credeam cand eram mic ca daca ma bag cu totu' sub patura nu ma mai gadila sor'mea si nu era asalaughing In orasul meu, cunosc doar 3 persoane care sunt asalaughing 3 cu minelaughing Si de ce ''mai vedem''? Sa nu imi spui ca te-am facut sa asculti raplaughing

| YourDeath a răspuns:

De ce v-am spus asta? Pai sa vedem...Prima data pentru caam vrut sa imi fac ''reclama'' online ca sa devin idolul fetelor, sa le iau la mine, si sa le tai sa le iau pipota! Si a doua oara, doar ca sa am cat mai multe raspunsuri. Multumit? Si se vede ca si tu esti o persoana asemanatoare cu mine...De la o posta! Sunt sarcastic acum, doar ca sa stii. Si ce legatura are felul meu de a ma exprima cu ce sunt? Unde scrie ca trebuie sa vorbesc intr-un fel daca sunt nepasator? Ai gandit cand ai scris asta? Tu crezi ca eu vreau sa par asa, si ca nu sunt? Pai vrei sa iti demonstrez? Nu pot sa iti scriu un exemplu acum cu ce as face, ca dupa aia ma luati de mascarici. Parca acest site se numea "TOTI PENTRU UNU", nu ''unul impotriva altuia''! Cu ce te deranjeaza pe tine faptul ca vreau sa vad cine mai e ca mine? As spune sa nu mai dai raspunsuri doar de dragul de a avea cat mai multe!

| DiannaaMiha a răspuns (pentru YourDeath):

Ok am inteles ceea ce aivrut sa spui prinintrebarea ta, dar chiar trebuie sa raspunzi la fiecare raspuns pe care il primesti sarcastic si rautacios? confused

| YourDeath a răspuns (pentru DiannaaMiha):

Nu, dar ma enerveaza comentariile tampite. Cu ce il deranja pe el ce am spus eu? Asta e problema romanilor, nu gandesc prea mult! Unii dintre ei, nu toti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai o varsta frageda, e normal sa fii detasat, iar daca provii dintr.o familie normala ce ti.au asigurat educatie si nu te.au afectat necazurile lor in nici un fel, atunci nu cunosti partea negativa a vietii, pentru ca sa fii pasator trebuie sa cunosti si binele si raul, trebuie sa treci prin viata si intr.o zi ajungi sa.ti pese cu adevarat, iar ceea ce asculti iti influenteaza foarte mult partea cenusie, si din prea multa suferinta ajungi nepasator toate bune happy