Okaaay, de ce pur si simplu nu incerci sa ai o discutie fata in fata, intre patru ochi cu tipul respectiv? Sau nu stiu ce sa zic, prefa-te ca ai fost provocata de cineva sa il saruti, te duci il saruti si daca te respinge inseamna ca nu te place. Daca nu te respinge, poate vrea si mai mult. Sincer, mie nu imi pasa de ce spun acei ''multi'' ca majoritatea mint chiar daca il cunosc. Am patit-o pe pielea mea. Incearca sa vorbesti cu el mai mult Atrage-i atentia
Inteleg ca iai spus ca il placi in fata si a reactionat (Waw), iar dupa aceea multi zic ca te place, incearaca sa vorbesti tu cu el fata in fata despre asta, poate baiatul nu vrea sa stie toata lumea ca te place sa nu. Oricum mai rau de atat iti spun eu ca nu se poate intampla. Sper sa fie totul bine.:*!
Mdea, uitasem sa spun ceva... Cand i-am spus ca il plac a fost intre patru ochi. Si fata aia mi-a luat telefonul si i-a trimis mesaj, de parca as fii fost eu cea care l-a trimis. Nu stia ca ea a facut-o.
Nu te mai lua dupa ce cred ceilalti ca de obicei se intampla sa creada prost. Daca baiatul a zis ca nu te place atunci chiar nu te place. Ar trebui sa fie cretin ca sa te placa si sa nu-ti zica sau sa traiti o viata de telenovela in care el nu recunoaste doar pentru ca Juan Carlos sa nu-ti faca rau.
misauratcuviata întreabă: