| Andruuuuuuuuu a întrebat:

Pai intrebarea mea suna asa.
Am 1.60 si am 53 kg.
Este bine pentru varsta mea?
Si am si burtica >:".
cum scap de ea?
Plus cosuri sad.
N-am asa multe dar pur si simplu ma deranjeaza.
Nu vreau creme vreau ceva natural, daca poate sa-mi recomande cinevabatting eyelashes.
Ms anticipat pentru cei care ma ajuta.

Aaa sa nu uit, prim "Funda" cine imi da un raspuns pentru ambele intrebari.
Bine ca trebuie sa fie si bun raspunsul.batting eyelashes
Restu care mai raspunde corect primiti "Folositor" sau "Inteligent".

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu care este varsta ta, dar greutatea e destul de ok.Pentru a slabi(nu numai din burta), e nevoie si de putina atentie la alimentatie:evita pe cat posibil produsele fast-food, mezelurile, dulciurile, chips-urile, nucile, alunele fisticul etc, bea mai multa apa(cel putin 2 l zilnic) si consuma in special fructe, legume, supe, lactate si chiar fasole(in perioada verii apetitul e mai mic si nici nu sunt recomandate prajelile sau mancarurile grase). Practica un sport care-ti face placere(inot, tenis, chiar dans etc)si incearca exercitiile astea(pentru abdomen):
http://www.youtube.com/watch?v=Ss_yNisUL48 incepe cu 20-30 si avanseaza pe parcurs pana ajungi la 50(pentru a nu dezvolta masa musculara in zona respectiva). Fa-le o data la 2 zile pentru a evita febra musculara sau intinderi musculare.
http://www.youtube.com/watch?v=mluijhFQbm4 incepe cu 50(sunt foarte usoare)si avanseaza pana la 100. Fa-le la 2 zile ca si pe celelalte.Pentru cosuri, poti incerca Zineryt-ul, este foarte bun, dar inainte de a-l folosi, consulta un dermatolog, pentru a te asigura ca nu e nici-o problema daca-l folosesti(unele persoane sunt alergice la eritromicina; o substanta care se regaseste in Zineryt; sau au pielea foarte sensibila si in astfel de cazuri, poate face mai mult rau decat bine). Succes.

4 răspunsuri:
| Alice_6278 a răspuns:

Sorry de intreare. dar ce virsta ai? Mie mi se pare normal 1. 60 si 53kg. burtika las-o in pace nu poti sai faci nimic doar daca vrei asa de tare fa sport kit mai des. mmm koshurile eu cred ca cea mai buna metoda de a skapa de ele este sa te speli pe fata cu sapun kit mai des,.(eu personal asa procedez si are efekt)
sper ca team ajutat_ sa ai o zi happy big grin

| Andruuuuuuuuu explică:

Funda. uuuf nu apare acolo la prim tongue
big grin

| Andruuuuuuuuu explică:

Ups scuze. am 14
Am uitat sa specific.
big grin sorry
Oricum mersi de ajutor :*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este fff bine pentru inaltimea ta! chiar adineauri i-am raspuns unei fete care vrea sa se ingrase. daca vrei neaparat sa scapi de burtica, fa 20 de abdomene dimineata si 20 seara. Incepe cu 10, dp care 15 si cand te obisnuiesti, 20happy. Cat despre cosuri cea mai buna solutie,[iti zic din proprie experienta] este MIBAZOM nu este o gluma, se gaseste la farmacia veterinara costa in jur de 4-5 lei si usuca cosurile. A ajutat fff multe fete. Incearca si o sa-mi dai dreptate. Pupicikiss!