| Gabriel_9252 a întrebat:

Pai ma inteleg destul de bine cu ea, o cheama Ramona... e de aceiasi varsta cu mine, eu incerc sa ii atrag atentia cu priviri si alte gesturi... dar nu prea am succes, ea imi raspunde rar la sceste gestturi. Sunt in clasa a 8-a si o cunosc de la gradinita.

Ajutor!?!

8 răspunsuri:
| Amrita a răspuns:

Buna. In primul rand, ai vorbit cu ea pe aceasta tema? Stii daca te place? Pentru ca mie mi se pare ca se lasa greuhee hee. Dar poti s-o supui unui micut test big grin de exp cand vorbesti cu ea spune-i ca esti suparat sau ca te doare ceva sau inventeaza tu ceva si vezi cum reactioneaza. Fetele de obicei se dau de gol aici. Pot sa-i spui ca pleci undeva, departe sau orice sa vezi ce zice.Si cred ca in functie de reactia ei. vei sti ce sa faci in continuare. :* Succes

| Florry19 a răspuns:

Invit-o la un suc ...atunci vei şti dacă te place sau nu!
Dacă te refuză, să nu te consumi.

| mariapow a răspuns:

Incearca sa petreci mai mult timp cu ea si spune-i ca o placi macar asa stii daca sa te agiti sau nu laughing succes

| TzrM a răspuns:

Spune-i ce simti pentru ea...sau nu stiu, fetelor le place sa fie surprinse, sa fie luate in brate si sa fie bagate in seama, pentru a te lua mai mult in seama vorbeste mult cu ea si fi atent la tot ce face sau ce spune pentru. a o surprinde-o. uita-te in ochii ei si tot timpul cand va intalniti sau treceti unul pe langa altul atinge-ti mana de a ei succesbig grinbig grin sa-mi spui daca iese ceva

| vladd94 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa o inviti la u film sau ceva.si daca o sa zica,, doar noi 2?" e un semn ca nu(in maj cazurilor) sau daca la film se da mai la o parte de tine e clar ca nu...de cealalta parte incearca tu sa te apropii de ea.usor,usor fara sa pari obsesivtongue
pace si succes!smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are dreptate aanadi apropo vezi ca poate se duce la biserica si petrece mai mult timp cu ea si cum ti-am zis eu ieri d e mbig grin

| Gabriel_9252 explică:

Cam neatent la scris...ma scuzati!

| Gabriel_9252 explică:

D e m = dragostea e mare