| sufletsel a întrebat:

Pana la urma ieri s-a aprobat eutanasierea cainilor.nu-i asa ca nu e corect?

Răspuns Câştigător
| iulyspy a răspuns:

Pai normal ca nu-i corect
Cum sa omori un sufletel nevinovat
Cainele este cel mai bun prieten al omului nu dusmanul lui.
Si dupa cum se fc eutanasierile in Romania...nici macar nu folosesc injectia aia ci ii omoara cu o cruzime de nedrescris

6 răspunsuri:
| Trolliţă a răspuns:

Lol oameni.
Nu aprob omorarea lor dar prin Bucuresti nici nu poti merge printre blocuri de frica haitelor de caini vagabonzi. Iubesc cainii, am si pisici. Dar macar ssterilizarea si ducerea lor in adaposturi. Sunt pe an, mii de oameni muscati de caini vagabonzi. Nu le doresc moartea daca ar fi toti pasnici ar fi alta chestie. -.-

Sa o luam logic in numele "marii puteri". Majoritatea o sa aleaga eutanasierea lor fiind mai ieftina, pe langa sterilizarea si intrarea lor intr-un adapost.
Eu fiind de acord cu solutia a 2-a. In cele din urma un un om este mai important decat un caine, chiar daca iti e prieten. Sunt copii care mor de foame si ar trebui sa ne gandim si la ei nu la toti cainii de pe strada.

| totElodia a răspuns:

Sa-mi bag tot ce nu am in gaturile lor de comunisti. Ei sunt animalele. Ei ar trebui sa moara.
Acum am ceva sa-i spun lui Dynn : Draga tu care esti, eutanasierea unui caine costa in jur de 19-23 de euro si, surpriza, sterilizarea in jur de 7-11 euro. Ma refer la sterilizarea cainilor maidanezi.

| sufletsel explică (pentru totElodia):

Asta este tara in care traim si nu putem face nimic.sunt mai rai oamenii decat animalele!

| AnaTop a răspuns:

Nu e corect pentru ca si in ei e un suflet

| AuDreY a răspuns:

Cum sa omori niste fiinte nevinovate care au ajuns in strada tot din cauza lor straight face. Cica o sa fie bagati in adaposturi si dati spre adoptie, iar daca in 30 de zile nu ii ia nimeni ii eutanasiaza. crying
Guvernul asta e cat se poate de prost facut. Ieseau mult mai ieftind daca ii castrau pe toti nu 1 din 4.

| Trolliţă a răspuns:

Elodio, iubesc cainii unii sunt blanzi dar altii nu. mai urmareste stirile sa vezi cum e in alte tari.
Ei se eutanasiaza doar daca sunt dovezi ca acel caine este agresiv -.-
Si sterilizarea si aceptarea lor intr-un adapost este mai scupa decat eutanasierea. Mai informeaza-te.

Enjoy.