Parca ai ceva din trasaturile lui Neghinita, dar stai linistit, se putea si mai rau.
Waaaw fumezi.
mare branza. nu e motiv de laudat.
si nu ti'as da 15. maxim 13.
lasa'ti parul' mai lung eventual.
nu stiu
Fumezi narghilea? Iti spun ca prin fumat impresionezi doar intr-o gasca de baieti retardati. (care fumeaza mai mult, sau altceva), dar ca sa atragi o fata nu-ti trebuie tigari sau droguri:p
Ba, esti fraier!
De ce vrei sa arati ca esti tare fumand...alte mijloace nu ti-ai gasit? m-am prins ca ai pus intrebarea ca sa vedem noi ce tare esti cand fumezi...sa sti ca n-ai impresionat pe nimeni, ne-ai aratat numa' cat de fraier esti! am mai dat peste specimene din astea care nu-s rare deloc. Mai
nou tati idiotii fumeaza de la 10 ani sau sh mai repede ca sa demonstreze ca-s maturi!
Poate nu te-ai prins sh o sa-mi dai stupid, da' eu ti-am zas chestiile astea ca sa te lasi de fumat, nu ca sa-ti raspund la intrebare... oricum, sa stii ca n-ai demonstrat nimic, nimanui!
Pace!
Ar trebui sa dai o poza ceva... in poza de la avatar nu se vede mare lucru decat faptul ca fumezi. Asta nu inseamna ce esti matur. in ziua de azi si aia de 8 ani fumeaza. Deci POZA