Buna!
Acest telefon, Nokia lumia 710, dupa parerea mea, are un design frumos, si pe alb, si pe negru.Este un telefon bun, calitativ pe care poti face multe lucruri. Poti sa stai pe Internet, Youtube, Facebook...Are aplicatii cu gramada, din cate am auzit eu! Eu am un Samsung Galaxy Ace Plus si sunt destul de multumita de el, dar acum as vrea un S3 sau un S2(De prefert, Iphone 5S), dar nu am buget financiar disponibil!
Deci, Nokia lumia 710 este foarte bun si ti-as recomanda sa il cumperi, are un pret accesibil daca il iei la abonament cu trafic pe Internet!
O zi buna!
Telefonul arata bine, este fiabil dar are un neajuns are windows mobile! de preferabil era un android 4.0 ceva.
nu spun ca nu este bun windows dar unele aplicati nu sun compatibile cu acest sistem ( pe unele poti sa le cumperi ) si nu cred ca asta iti doresti!
Ps eu iti recomand acest telefon http://www.emag.ro/......ECHS7BBBM/
sper ca te>am ajutat! pa pa!))
E destul de bun, nu cred ca ai foarte multe aplicatii cum zicea cineva mai sus, dar este un telefon bun, rezistent, nu prea imi place sistemul de operare, intr-adevar Android mi se parea mai bun, eu ti-as recomanda mai mult un Samsung Galaxy Ace, orice model vrei, sau un Samsung Galaxy XCover, care poti sa-l arunci si de la etaju' 3 si apoi sa-l calci si cu tiru ca nu pateste nimic, despre Nokia Lumia 710, n-am ce zice, are un design cam naspa dar are rezistenta si durabilitate ca telefon, ca soft iar e nasol, mai bine ti-ai lua un Samsung Galaxy, un model de la Ace in sus sau altceva, poti sa bagi pe un S+ sau un Ace+ Android 4.0. Deci ar merge mai bine. Oricum e alegerea ta. Succes!
arata bine dar nu merita bani cea mai mare greseala pentru cine il cumpara bateria tine putin fata de Samsung si la descrcari este penal til dau eu daca il mai vrei
patrizia696 întreabă: