anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parintii iubitului meu nu ma plac pentru ca nu sunt la fel de bogata ca ei.Ma simt foarte prost din aceasta cauza.Nu suport acest sentiment de inferoritate.Ce ar trebui sa fac? Sa-i ignor? Sa compensez prin alte lucruri?

Răspuns Câştigător
| ForbiddenSoul a răspuns:

Deci ai de-a face cu snobi ce nu le poti ajunge la nas nici cu prajina? Cea mai buna varianta ar fi sa-i ignori, sa nu le dai satisfactia de a te vedea " distrusa " sau " suparata " din cauza asta. Oricum, nu e chiar atat de greu sa-i ignori, poti sa fi politicoasa cu ei, sa le raspunzi in cel mai elevat mod posibil, sa le arati ca ai mai multa educatie ca ei, in ciuda situatiei lor financiare foarte bune. Ai putea sa le " dai peste nas " cu un comportament elegant, asta i-ar surprinde. Si in plus, nu uita, sa nu cumva sa le raspunzi provocarilor. Presupun ca deja ai experimentat unele glume rautacioase, tu nu trebuie sa le arati ca te-au deranjat acele glume de prost gust, pur si simplu razi si te uiti cat se poate de nonsalanta la ei...Asta ii va speria cu siguranta, pentru ca ei se asteptau sa reactionezi diferit.La impulsul momentului, eu, o fire temperamentala, le-as fi raspuns cu o gluma subtila, dar tu, daca nu te pricepi la facut glume subtile, mai bine nu le fa. Oricum, sper ca straduiala sa merite, vorbesc de iubitul tau. Sper sa merite efortul si sper sa fie diferit de ei. De fapt, vorbesc prostii, sigur e diferit de ei din moment ce sunteti impreuna si va intelegeti. Succes cu a-i surprinde pe bogatasi, oricum, daca te comporti asa cum am zis, nu vor mai avea nicio treaba cu tine. Si crede-ma, pentru astfel de oameni, e important sa te porti ireprosabil. So, relax and enjoy you're boyfriend :*.

4 răspunsuri:
| anonimcusangerece a răspuns:

Eu zic sa te faci respectata sau sa vorbesti cu iubitul tau si explica-i situatia...nu lasa sa se comporte urat cu tine, pana la urma cu totii avem un orgoliu....Sau a 2-a varianta ar fi dupa cum ai spus si tu sa-i ignori si arata-le ca, chiar daca nu esti bogata ai demnitate si nu te lasi calcata in picioare, iar daca iubitul tau va fi de acord cu tine inseamna ca te iubeste iar daca nu, off, inseamna ca e ''copilul lu mami si lu tati'' asta e parerea mea sper ca te-am ajutat happy

| Lorenushh a răspuns:

Sunt sigura ca te simti vinovata si vrei sa intrerupi tot din cauza parintilor! Dar nu face niciodata acest lucru, acum depinde de cati ani ai si daca ati putea avea un viitor impreuna, dar nu lasa pe nimeni sa va desparta nu vei traii cu parintii ci cu el! Revenind la intrebarea ta, incearca sa mai faci in asa fel incat sa te intalnesti cu ei si sa te comporti respectuos pentru a le arata cum esti! Este cam greu pentru ca oamenii cu bani sunt foarte orgoliusi! Succes!

| DaNiEl1914 a răspuns:

Te asigur eu ca ei te plac. Nu ai nevoie sa te simti prost nici inferioara nimanui. Ascultama pe mine. Nu trebuie sa faci nimic, deoarece ei chiar te indragesc. Sunt parintii mei deci stiu despre ce vorbesc. Te iubesc scumpa mea.

| littlegirl07 a răspuns (pentru DaNiEl1914):

Cine esti?laughing)mai bine gaseste.ti o ocupatie in loc sa.ti bati joc de intrebarile oamenilor