Pai poate se gândește ca va trebuie sa pună mâna la muncă cinstită și nu mai vine nimic dea gata))))
Probabil a simțit că toate momentele au trecut într-un timp scurt, într-adevăr de la 18+ apar alte responsabilități, alte etape ale vieții, dar sunt la fel de plăcute.
Aici cred ca greșim mereu, noi ca și " adulți ", renunțăm la lucruri care ne plac, de la uitatul la desene sau colecționarea jucăriilor etc, consider ca încă poți să te comporți copilăros și la 30 dacă tu te simți bine asa.
Cel mai simplu este sa ii arăți și părțile bune la trecerea anilor.
Buna.Daca sora foloseste Instagram si alte platforme, e clar, deja i s-a inoculat ideea ca de la 18-22 ani in sus esti batrana, ceea ce e cat se poate de nociv.
In locul vostru as cauta sa pastrez numitorul comun, un balans intre trecut si prezent: ma bucur de ce a fost si totodata ma bucur de ce va fi.Sa plangi dupa trecut sau viitor nu e deloc aproape de ce inseamna a trai.Ca adult tu decizi ce poti face si ce nu, asa ca nu trebuie sa iti faci griji. Daca mai multi adulti s-ar mai uita la desene animate sau si-ar aminti de copilarie din cand in cand, lumea ar fi un loc mult mai bun.
Mai adaug ca varsta biologica nu are de-a face deloc cu varsta psihologica.Multi tineri se simt batrani desi nu sunt, la fel cum multe persoane in varsta se simte tinere desi conform buletinului nu mai fac de mult parte din categoria respectiva.
Din ce am dedus, ea cred ca e din alta tara ca origine si cred ca de asta.
Nu sunt chiar romanca, roman e tata eu sunt afro americana
De îmbătrânit, vom îmbătrâni cu toții. Timpul trece peste noi, însă asta nu înseamnă că nu mai putem fii copii ca vezi doamne o impune vârsta... serios? Mi se pare o prostie ca, o dată ce ai devenit adult, sa nu mai poți fi copil.Intr-adevar,e grea viața de adult, necesita multa responsabilitate,dar asta nu înseamnă că gata,trebuie sa fii un om mort spiritual, sa fii un robot,din contra,e necesar uneori sa mai copilărești!
Asta cu trecerea anilor, crezi că dacă plângi,mai poți întoarce anii? No way
Tot ce poți face e sa trăiești frumos cat mai ai ocazia, niciodată nu ai de unde ști când e ultima zi a vieții tale,așa că visează, distrează-te, iubește, fii responsabila și zâmbește! Trăiește fiecare zi ca și când ar fi ultima!
Viața e ușoară și frumoasă, numai că noi oamenii o complicam
App, la multi ani amândurora!
Asta așa, din avans
Piciu_Mihaela_ întreabă: