Buna! Eu o aleg pe Andra deoarece are o voce aparte, iar atunci cand canta parca iti incalzeste inima, chiar o face din suflet. Anda Adam nu imi place deoarece nu este mai deloc feminina si in plus urasc faptul ca a copiat-o pe Lady Gaga. Sti tu, e o vorba, copia nu are valoare. Delia nu imi place deoarece nu pare deloc sa ii placa ceea ce face, am impresia ca o face mai mult pentru bani... Sper ca te-am ajutat!
Andra e cea mai draguta si talentata, si are niste melodii foarte faine, si anda adam se descurca binisor dar nu compara cu andra.
Buna eu o aleg pe andra pentru ca este foarte talentata, buna si draguta.La multi ani!
Andra ->pentru ca am si cunoscut`o in realitate:X am vb cu ea mi-a dat autograf:X...si mi-a urat succes la ROMANI AU TALENT; x
Toate au voci extraordinare, dar totusi as alege-o pe Andra. O seara minunata si a happy new year!
Nu prea imi place muzica romaneasca si "reprezentantii" ei, dar cred ca Andra e cea mai buna, ca voce si prestanta.
Eu as alege-o pe andra pentru ca este mult mai finuta decat celelelte 2 iar mie mi se pare ca are o voce de inger care iti incalzeste sufletul!
pa pa*