Daca au dovezi clare indiferent, a nu crede este e o obsesie compulsiva, temere ca esti mintita mereu, de aia trebuie sa vrezi in dovezii nu in vorbe
Bună!
În cazul în care e vorba de un lucru, iar ei încearcă să te informeze în legătură cu acesta, dar ceea ce spun e e diferit, încearcă să te gândeşti cine ce ar avea de câştigat, depinde de situaţie.
Dar dacă pui întrebarea asta pur şi simplu atunci răspunsul e să-i eviţi. Nu merită încredere aceste persoane.
Baftă
Dupa cum vezi din celelalte raspunsuri, asta iti voi spune si eu: pe niciunul. Este de ajuns sa te minta o data si o vor face din nou, fii sigura. Nu are rost sa te chinui.
Succes!
Pe niciunul. as sta putin sa ma gandesc si as face exact ce imi spune inima. oricum lumea este foarte rea si de aceea tot ce trebuie sa faci e sa crezi in numai in tine.
Pe niciunul. Prietena te va minti si iti va trage tepe in continuare, iar iubitul te va mai insela.
Pe nimieni. Nu as da doi bani pe niciunul. Mi-as vedea de viata si mi-as urma instinctul. As fi cu ochii in patru si i-as ignora. Cat despre "prietena care v-a tras numai tepe", nu as mai numi-o prietena.