Eu zic sa-i zici si bunicului tau pentru ca si el are dreptul sa stie, altfel e posibil sa se supere ca nu i-ai spus nimic si avand in vedere situatia ta, as putea zice ca maam ta te cam agreseaza...era bine daca spuneai si ce varsta ai.Ai putea suna la telefonul copilului daca continua sa faca asa, dar cel mai bine cred ca e sa-i zici bunicului.Bafta!
Frate trebuie sa ii zici e batran si chiar daca poate nu plange de fata cu tine sau cu cineva e si el om si in plus tu esti ca si fiul lui si mama ta ca o sora si el te apara de nervii ei
Mamei tale zi ca in Italia e super naspa mai ales ca va fi greu sa stii italiana si fara sa stii italiana nu vei putea vorbi la scoala cu colegii (daca zice ea cum reuseste zii ca ea e adult si lucreaza cu adulti si ei stiu engleza)
Si apropo acolo la scoala prima limba va fi germana si a doua italiana scoala este special pentruv cei straini deci va fi limba engleza ma pricep decent zic eu dar ce ma fac cu germana AJUTOOOR si daca ii spun bunelului meu o sa se certe mama cu el si o sa am de suferit tot eu
Zii ca tu vrei sa inveti franceza nu germana
Sora mea a invatat germana si o regreta din plin dupa primul an de facut germana s-a mutat pe franceza(in plus nimeni din familie nu stie germana deci na)
Mama mea stie si la scoala in care invat acum in Republica Moldova limba prima e romana a 2 franceza si a 3 franceza treaba e ca mai bine era la italiana daca ma duc acolo macar dar e mai departe de casa in care voi locui
Bunelul meu a zis ca trebuie sa ascult de mama mea a zis ca o sa-i fie foarte greu dar a zis ca o sa faca tot posibilul sa se descurce a plins ogramada eu nu am plins pentru ca inchipuieti ce s-ar fi intimplat plus ca cateva zile in urma a avut temperatura si acum tot are 38, 8 ce ar trebui sa fac mai departe? zi-mi te rog da-mi cateva sfaturi
croissant întreabă: