Depinde de caz, cei care sunt apti de munca si vin sa ceara i-as calca pe cap. Dar copiii, ma gandesc ca pot fi agresati de parinti si obligati sa cerseasca, sau batranii care poate sunt singuri pe lume si chiar nu au nici un ajutor ori batrani cere se deplaseaza greu, cei care au luptat pentru patria mama si unii din ei au aparat-o cu mai mult curaj decat altii astfel in cat si-au pierdut parti din corp... De ei imi este mila, nu stiu care este situatia lor reala, si daca pot sa fac un bine si sa ii ajut de ce sa nu il fac, ma doare mana sa dau un leu?!
Acum vreo 3 zile era un tigan la usa si numa numa ca nu am iesit dupa el pe scari cu un pistol cu aer comprimat sa-l impusc, deoarece i-am inchis usa si a dat cu pumnul sau cu piciorul si a scuipat pe ea. Singura data cand m-a impresionat a fost cazul acelui actor, nu-i mai tin bine minte numele, care toata viata a lucrat si la revolutie a pierdut tot, acum e singur, si cerseste undeva prin Bucuresti, nu stiu daca s-a rezolvat ceva, dar m-a impresionat destul de tare.
Decat cei cu reale probleme de sanatate.Nu ceilalti care decat stiu sa intinda mana, dar la munca ba!
Nu prea. le mai dau la copiii sau pe aia care ii mai stiu de vedere care ne stiu si ei si ne mai deschid usile la taxiuri, la localuri, stiu eu, ca aia nu-s asa stresanti.
Nope... Si nici nu ma vor impresiona nici odata.Asa cum pot sta pe strada sa cerseasca bani pot merge si sa munceasca pentru ei . Pentru ca nu asteapta decat bani, daca le dai mancare sau stiu eu o arunca la gunoi.
Majoritatea o duc mai bine decat cei care-si,, pierd,, timpul sa munceasca.