| AFRAIDs a întrebat:

Pe zi ce trece imi dau seama ca acest site se schimba treptat si totodata si denumirea ar trebui sa ii fi schimbata in "Toti contra Unu". Observ adesea,la anumite intrebari,chiar daca prostesti,raspunsuri care nu il AJUTA deloc pe cel care a intrebat.El poate in nestiinta lui pune o intrebare tampita,lipsita de sens, insa merita tratata cu seriozitate.Site-ul a fost facut pentru aceasta nu pentru bataie de joc, sarcasm si mistocarii.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si ti ai dat tu seama in cele 10 zile de cand ai cont?

site ul a fost facut pentru a ajuta oameni, pentru a fi o modalitate de socializare nu pentru ca niste copii de 12 ani sa intrebe ce marime sa aiba put, za lor sau daca e bine sa faca sex cu prietenul mai mare cu 15 ani

| lipskissmiss a răspuns:

Sunt prea multi care ii iau peste picior pe ceilalti.
Aceia merita numai eronat si nefolositor, nu trebuie luati in seama, sunt cu nasul pe sus, se cred atotstiutori si nimeni sa nu-i contrazica doar ei au dreptate
sunt satula de astfel de oameni de nimic, deja nu le mai raspund ca nu dau 2 bani pe ei si sunt prea multi asa, pot da multe exemple.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru lipskissmiss):

Aici suntserios are dreptate, daca e si o intrebare idioata cum majoritatea sunt, de unde luat in serios

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut.
Inainte era destul de ok site-ul, chiar erau intrebari seriose si raspunsuri pe masura.
Acum e populat de multi copii care duc lipsa de materie cenusie care nu stiu decat sa posteze teme si sa cerseasca funde, rar mai sunt utilizatori seriosi.
Multi au parasit site-ul tocmai din acest motiv.
Unii chiar fac misto si pun intrebari la misto, intelege-i si pe ei, se simt foarte confortabil in mediu virtual.

| wolder a răspuns:

Sunt si multi aiuriti pe site ce pun intrebari stupide si la gluma, dar sunt si unii care chiar exagereaza si se leaga de orice. In loc sa-i invete, ei ii judeca!

| ciocolatacupiperrosu a răspuns:

Faza e ca multe intrebari sunt puse la misto, e o distractie pentru ei, se cred importanti. ( si cand zic eu ma refer la cei care pun intrebarile alea prostesti)

| Skydiver a răspuns:

Eu cred ca totul ar fi foarte simplu daca am folosi optiunile de raportare atat pentru intrebarile cat si pentru raspunsurile mai putin utile.