Buna, in anumite cazuri cu cat e mai putin desteapta cu atat mai bine. Deci cele frumoase.
Cam grea intrebarea. Pai ce sa zic daca imi doresc o relatie stabila prefer sa aiba ceva creier sa nu imi fie rusine sa ies cu ea in public, daca vreau o aventura bineinteles ca acolo nu mai conteaza inteligenta ci doar frumusetea.
Important e sa te simti atras de acea persoana, sunt anumite persoane care prin intermediul psihicului, chiar daca acea persoana e urata ajunge sa-i determine pe cei din jurul ei sa o considere frumoasa. Daca tu crezi cu adevarat ca esti frumos, ajungi sa fii vazut frumos de catre cei din jur.Se creeaza ca o aura, o frumusete subtilaPrin urmare, gandirea si psihicul este cel mai important.
Imi aduc aminte ce imi spunea o femeie, intri pe tir dar daca nu renunti la meseria asta tirul va fi nevasta ta si uite ca acolo o sa raman pana la vreo 40 si ceva de ani.
Esti frumoasa si ce daca?
Toate se mira de ce nu vrem ceva serios, dar pentru ele conteaza cum arata.
Imi place de mor cand reusesc sa dau peste o femeie frumoasa natural fara tone de machiaj, fara operatii, fara obiecte stridente pe ea si care are o inteligenta si un simt al umorului ascutite ca o lama de cutit. Imi vine sa ma ridic in picioare sa o iau de mana si sa o ridic ca la box. WE HAVE A WINNER.
Numai bine.
Diorrus întreabă: