La un baiat*.Pai, sincer prima oara ma uit la frumusetea exterioara. Asta sunt eu`.Ma impresioneaza un baiat care stie sa se imbrace, de aspectul fizic nu mai spun, sa` fie genul meu`. Apoi e important si comportamentul`. adica sa nu fie genul de baiat care se crede cel mai superior, sau laudaros`.
Sper ca am fost de ajutor Pup!
Păi, eu nu mă uit la fete.
Cred că ai greşit. Oricum, eu mă uit la un băiat la creier/comportament/suflet.
Ii desfaci craniul si te uiti cate circumvolutiuni are? o.O
Glumeam
Cam aşa.
[majuscule]
Eu, spre exemplu, prima data la un baiat pe care nu il cunosc, logic ca ma uit la felul cum arata.
Mai apoi, daca am ocazia, incerc sa-l cunoasc si ador la un baiat cand ma face sa rad si sunt atrasa de cei care stiu sa tina cu adevarat la o persoana si cei care stiu ce spun. Nu as putea fi niciodata cu un tip "slab dezvoltat"in sensul ca nu stie nici cat face 2+2 sau mai ales cei care asculta manele si beau, fumeaza, etc.
Sunt fata: pai.nu sunt lesbi... dar ca sa fie aproape de perfectiune ar trebui sa fie desteapta, iubitoare, sufletista, sa aiba simtul umorului si sa fie frumoasa (mai la sfarsit)
Funda?
Aspectul fizic ar trebui sa conteze cel mai putin ...doar ca asta se intampla mai rar. oameni ar trebui sa vad ceea ce e cu adevarat frumos la un om... indiferent daca e fata sau baiat sunt lucruri mult mai frumoase de vazut decat frumusetea fizica ...frumusetea interioara caracterul mentalitatea. sper sa intelegi ce zic. pup