| Adda2899 a întrebat:

Pentru baietiii: la ce va uitatii la o fata?puppy dog eyes( prima oara)
pentru fete: la ce va uitatii prima data la o fatapuppy dog eyes?
fundalove struck

Răspuns Câştigător
| alessia a răspuns:

La un baiat*.Pai, sincer blushing prima oara ma uit la frumusetea exterioara. Asta sunt eu`happy.Ma impresioneaza un baiat care stie sa se imbrace, de aspectul fizic nu mai spun, sa` fie genul meu`. Apoi e important si comportamentul`. adica sa nu fie genul de baiat care se crede cel mai superior, sau laudaros`happy.

Sper ca am fost de ajutorwinking Pup!

7 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Păi, eu nu mă uit la fete. raised eyebrows

Cred că ai greşit. Oricum, eu mă uit la un băiat la creier/comportament/suflet.

| Madilyn a răspuns:

Eu, spre exemplu, prima data la un baiat pe care nu il cunosc, logic ca ma uit la felul cum arata.
Mai apoi, daca am ocazia, incerc sa-l cunoasc si ador la un baiat cand ma face sa rad si sunt atrasa de cei care stiu sa tina cu adevarat la o persoana si cei care stiu ce spun. Nu as putea fi niciodata cu un tip "slab dezvoltat"in sensul ca nu stie nici cat face 2+2 sau mai ales cei care asculta manele si beau, fumeaza, etc. happy

| oAndyy a răspuns:

Sunt fata: pai.nu sunt lesbi... dar ca sa fie aproape de perfectiune ar trebui sa fie desteapta, iubitoare, sufletista, sa aiba simtul umorului si sa fie frumoasa (mai la sfarsit)
Funda?

| sunetul a răspuns:

Primul lucru care il vad sunt ochi.

| soultaker a răspuns:

Aspectul fizic ar trebui sa conteze cel mai putin ...doar ca asta se intampla mai rar. oameni ar trebui sa vad ceea ce e cu adevarat frumos la un om... indiferent daca e fata sau baiat sunt lucruri mult mai frumoase de vazut decat frumusetea fizica ...frumusetea interioara caracterul mentalitatea. sper sa intelegi ce zic. pup happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Rockart):

Ii desfaci craniul si te uiti cate circumvolutiuni are? o.O
Glumeam happy

| Rockart a răspuns (pentru anonim_4396):

Cam aşa. laughingwinking

[majuscule]