mi s-au umflat okii precum cepele....qm a putut sa plece dintre noi o asa creatura dintoasa....pardon divina.....
Ia un antinevralgic, baga-te la scutecel si fa nanitza, iar maine, cand te vei trezi... din somn, ce credeai? o sa constati cu bucurie ca au mai aparut inca o suta de cereri de ID al lui Miley, alte o suta de intrebari despre ce mananca, ce imbraca, de cate ori pe zi merge la baie, etc. N-a murit. N-avem noi norocu' ala.
@bro de unde esti tu ca nu au mess pe lumea cealalta ?
acum ne puteam astepta la orice , nah ai vazut si tu cosciug cu aer conditionat , vb lu andreeutza cred ca are si curent electric , de ce nu si messenger?
Un hacker i-a spart parola de Youtube si a scris in cadrul melodiei Goodbye ca a murit, dandu-se cea mai buna prietena a ei. Deci nu a murit
Voi radeti in loc sa plangeti Ehh, inventii... chiar daca lumea vrea sa moara n-a murit pacat!
Miley cyrus nu a murit mhey...nu v-ati dat si voi seama k astia doar fac misto d vhoi... daca voi credeti ca a murit miley cyrus.inseamna k sunteti prosti ks credeti asa ceva!
Doamne ce copii batuti de soarta...[]...miley cyrus n-a murit mah...[]... daca murea pana acum o dadea la stiri...[].
Nu a murit!
Un hacker a spart contul de pe YouTube al lui Miley Cyrus şi a postat un anunţ conform căruia superstarul ar fi murit într-un accident de maşină. Impresarii lui Miley au fost forţati să "iasă la rampă" cu declaraţii, după ce zvonul conform căruia idolul adolescenţilor americani ar fi decedat într-un accident de maşină s-a împrăştiat rapid, ameninţând să provoace o adevărată isterie. Anunţul a fost lansat de un hacker, care a spart contul de pe YouTube al lui Miley şi a postat, în cursul zilei de ieri, un video (noua melodie a cântăreţei, "Goodbye") însoţit de mesajul: "Miley a murit azi-dimineaţă după ce a fost lovită în trafic de un şofer care consumase alcool. Ea ne-a spus mereu că, dacă vreodată i se va întâmpla ceva, ar trebui să dăm de veste mai întâi fanilor săi loiali şi apoi publicului. Odihnească-se în pace! Miley, nu te vom uita niciodată!". "Gluma" i-a supărat pe părinţii şi pe prietenii cântăreţei/actriţei, care s-au grăbit să infirme zvonurile morbide. De asemenea, potrivit Perezrevenge.com, însuşi "şeful" lui Miley, preşedintele Walt Disney Records, a postat un mesaj pe contul acesteia, asigurând fanii îngrijoraţi că vedeta din Hannah Montana este încă în viaţă şi că se află la New York, unde filmează ultimul episod al MTV Total Request Live. "Ne străduim să aflăm identitatea hackerului. Vă mulţumim vouă, fanilor, pentru că v-aţi făcut griji pentru Miley!", adaugă acesta. de Melania Istrate
Nu a murit. Un hacker i-a spart contul dp youtube si a declarat-o moarta.
Citeste aici;)
http://www.bestmusic.ro/......-11754-l-1
Nu a murit miley cyrus de ex pa 25 agust trebuie sa lanseze un nou album miley no murit!
Nu am murit miley cyrus un baiat din lipsa de ocupatie ia spart contul de pe yt lui miley cyrus si a postat acolo ca a murit
Un hacker ia spart parola contului de myspace si a imprastiat zvonuri total neadevarate.prin urmare totul e fals
Biby29 am citit postul tau. Stii ce, cred ca pustii din tranvai au avut dreptate. Nu e nici un hacker, nu e nici un dubiu. Miley Cyrus chiar ne-a parasait. Si stii de ce spun asta? M-am uitat la poza aia din link-ul tau si ceva nu e in regula. Ai vazut cum zimbeste? Cumva crispat, parca s-a inecat cu o scibitoare. Deci nu a murit in accident de masina, s-a inecat cu scobitoarea. Drace ce moarte penibila a avut