anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru ca a fost urit afara, nu am mai mers cu cursiera, am folosit tranvaiul. Si am auzit niste pusti care povesteau ca a murit Miley Cyrus alias Hannah Montana. E adevarat? Chiar a murit Miley Cyrus? Credeti ca or sa inceapa ca la Michael Jackson cu puzderie de ipoteze despre moartea? Un minut de reculegere in memoria lui Miley Cyrus. Si o dedicatie in memoria regretatei Miley Cyrus. Ascultati pina la capat, este captivant.
http://www.youtube.com/watch?v=Sqo6DmZjYNU&feature=relat ed

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

cryingcryingcrying
mi s-au umflat okii precum cepele....qm a putut sa plece dintre noi o asa creatura dintoasa....pardon divina.....cryingcrying

47 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro faci cum faci, dar ai dreptate, moare o vedeta, apare alta, bine ca nu suntem nemuritori ca atunci nu am scapa de vedete, nici daca le-ai impusca cu pistolul de la paintballrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa e Tudore, da' ritmul in care dispar e cam lent. Sintem plini de vedete. Uite la 0TV, A1, A2, A3, Prima TV, Pork TV, Pork Cinema, Acasa, la masa, la ma-sa etc ca nu mai au loc acolo laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O iubesc. tampiti oameni aia care fac glume din astea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scrieti la google un hacker a anuntat moartea lui miley si nu este adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit! Fratilor! Reveniti-va! De ce credeti orice fleac! Lumea poate sa zica, orice! Vor zice ca o sa vine sa se arunce in Mures! OMG! Reveniti-va! Traieste! E in viata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vai ce tampenie! am vb cu ea chiar azi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu va faceti griji... a fost o farsa de mult...miley traieste, este in turneu...nu mai credeti toate barfele...de aia aveti net...ca sa va informati.nu?

| teddy_8141 a răspuns:

Nu nu a nurit

| moscraciun_4112 a răspuns:

Cine e miley cyrus?

| AngelBaBy a răspuns:

Nu a murit, mah...is aia prosti
Daca murea, nu putea face videoclipul Cant Be Tamed

| RocKerNeBun a răspuns:

Cosminuta ai dreptate n-a murit ca pana acum ar fi dat la stiri

| 0727205756 a răspuns:

Sunteti chiar jalnici poate si alt cineva ar pune aceasta intrebare

| soniaaamariaa a răspuns:

Nu a murit

| SweetGirl_4179 a răspuns:

M-ai facut curata si m-am uitat pe net, si am gasit asta:
Un hacker a spart contul de pe YouTube al lui Miley Cyrus şi a postat un anunţ conform căruia superstarul ar fi murit într-un accident de maşină.

Impresarii lui Miley au fost forţati să "iasă la rampă" cu declaraţii, după ce zvonul conform căruia idolul adolescenţilor americani ar fi decedat într-un accident de maşină s-a împrăştiat rapid, ameninţând să provoace o adevărată isterie. Anunţul a fost lansat de un hacker, care a spart contul de pe YouTube al lui Miley şi a postat, în cursul zilei de ieri, un video (noua melodie a cântăreţei, "Goodbye") însoţit de mesajul: "Miley a murit azi-dimineaţă după ce a fost lovită în trafic de un şofer care consumase alcool. Ea ne-a spus mereu că, dacă vreodată i se va întâmpla ceva, ar trebui să dăm de veste mai întâi fanilor săi loiali şi apoi publicului. Odihnească-se în pace! Miley, nu te vom uita niciodată!".

"Gluma" i-a supărat pe părinţii şi pe prietenii cântăreţei/actriţei, care s-au grăbit să infirme zvonurile morbide. De asemenea, potrivit Perezrevenge.com, însuşi "şeful" lui Miley, preşedintele Walt Disney Records, a postat un mesaj pe contul acesteia, asigurând fanii îngrijoraţi că vedeta din Hannah Montana este încă în viaţă şi că se află la New York, unde filmează ultimul episod al MTV Total Request Live. "Ne străduim să aflăm identitatea hackerului. Vă mulţumim vouă, fanilor, pentru că v-aţi făcut griji pentru Miley!", adaugă acesta.

| SweetGirl_4179 a răspuns:

Teapa!

| denisa_9475 a răspuns:

Doamne fereste! Miley Cyrus nu a murit! A fost un banc. Un banker a spart contul ei de pe youtube si a postat chestii cum ca ar fi murit intr-un accident de masina. P. S mai cititi si voi pa net.

| laura001 a răspuns:

Hai te rog...Miley Cyrus si-a facut aparitia ultima data la TV pe data de 20 octomberie 2009.