Te asigur ca NU am fost eu protagonistul, ci una dintre colegele mele de facultate. Daca este "liber" ar fi chiar o greseala sa nu profiti de situatie. Dar daca este casatorit atunci totul se reduce la convingerile tale etice si morale de a accepta sau nu o aventura cu o anumita durata. Insa daca ar fi casatorit probabil ca nu si-ar manifesta simpatia/atractia fata de tine intr-un mod atat de evident si de fata cu toti colegii de an.
Nu ar fi ceva deosebit sau iesit din comun, precum nici prima idila, relatie dintre o studenta si un profesor. Nu ai precizat varsta admiratorului tau deoarece ar putea fi singura/posibila piedica cu adevarat serioasa in cazul unei eventuale relatii.
Sa inteleg ca este admirator?))) Nu este doar in capul meu?) (Nu este cu foarte mult mai mare)
In perioada in care am urmat si eu cursurile universitare au existat 2 cazuri similare, dintre care una chiar s-a terminat cu....inel si casa de piatra. Dar si fara un astfel de final ai putea trage multe foloase, daca esti pregatita si dispusa sa accepti jocul.
Din ceea ce am povestit, crezi ca. se uita la mine altfel? Pentru mine este tare ciudat, dar as vrea sa stiu parerea ta.
P.S. Nu cumva esti unui dintre acele doua cazuri?
Nu este casatorit. Poate ca speram sa imi spui ca totul este in mintea mea. desi cred ca stiam si eu adevarul, singura. Multumesc pentru raspuns!